Ράδιο Αρβύλα: Η επική και όλο νόημα σάτιρα για Μπέο και Κασσελάκη
Τηλεόραση

Ράδιο Αρβύλα: Η επική και όλο νόημα σάτιρα για Μπέο και Κασσελάκη

Ράδιο Αρβύλα: Η επική και όλο νόημα σάτιρα για Μπέο και Κασσελάκη

Για ποιος χτύπησε η καμπάνα;

Με ένα απολαυστικό σκετσάκι ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του σατίρισαν όχι μόνο την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη ως αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τις αλλεπάλληλες τηλεοπτικές εμφανίσεις του Αχιλλέα Μπέου.

Στην αποκλειστική συνέντευξη που εξασφάλισε ο… πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση από το γυμναστήριο και μίλησε για την «εξορία» του στην Αμερική και τις τραυματικές αναμνήσεις που του άφησε η Goldman Sachs και το πολύ χαβιάρι που έτρωγε.

Πάνω στο σημείο που εμφανίστηκε ο Τάιλερ για να μοιραστεί τις πρώτες – και όχι ιδιαίτερα καλές – εντυπώσεις του από την Ελλάδα παρενέβη στη γραμμή ο… Αχιλλέας Μπέος.

Η εκπομπή σατίρισε με το γάντι τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του Αχιλλέα Μπέου στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές, οι οποίες μάλιστα δέχτηκαν σκληρή κριτική που έδωσαν βήμα στον δήμαρχο Βόλου μετά τις ομοφοβικές δηλώσεις του τη βραδιά των εκλογών.

«Με ενημερώνουν από το κοντρόλ ότι θέλει να παρέμβει ο Αχιλλέας Μπέος. Μπράβο κοντρόλ! Εμείς θα ήθελα να διευκρινίσω ότι διαφωνούμε με την παρέμβαση αυτή αλλά δεν μπορούμε να φιμώσουμε τον κύριο Μπέο» είπε ο Αντώνης Κανάκης στο καυστικό βιντεάκι.

Διαβάστε επίσης

Ράδιο Αρβύλα: Αλά «Ηλία ρίχ΄το» η πρεμιέρα με Καλατράβα, Κασσελάκη – Πώς τους υποδέχτηκε το Twitter;