Ραφαήλ Καρυωτάκης: «Έχω περάσει αρκετό μπούλινγκ όχι μόνο για την εμφάνιση μου»
Τηλεόραση

Ραφαήλ Καρυωτάκης: «Έχω περάσει αρκετό μπούλινγκ όχι μόνο για την εμφάνιση μου»

Ραφαήλ Καρυωτάκης: «Έχω περάσει αρκετό μπούλινγκ όχι μόνο για την εμφάνιση μου»

Η εξομολόγηση του ηθοποιού για τα δύσκολα χρόνια που έζησε

Με εξομολογητική διάθεση ο Ραφαήλ Καρυωτάκης αναφέρθηκε στα δύσκολα χρόνια του έντονου μπούλινγκ που δεχόταν στην κλειστή κοινωνία που μεγάλωσε.

Ο νεαρός infuencer αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, το μπούλινγκ που κλήθηκε να αντιμετωπίσει στο παρελθόν στην κλειστή κοινωνία όπου ζούσε αλλά και την πολύ ανοιχτή κουβέντα που έκανε πρόσφατα με τους γονείς του.

«Έχω σταματήσει πλέον τόσο πολύ το TikTok, να πω την αλήθεια, γιατί έμπαινε λίγο ενδιάμεσα στο ότι “α, αυτός είναι TikToker, δεν είναι ηθοποιός”. Όσο λοιπόν και να προσπαθούσα, πάντα θα με ρωτούσαν για το TikTok. Έχει πάρα πολλή δύναμη και ήταν πάρα πολύ έξυπνη κίνηση κατά τη γνώμη μου να κάνουν πολιτικοί βιντεάκια ώστε να προσπαθήσουν να έρθουν πιο κοντά στο σήμερα».

«Έχω δουλέψει πάρα πολύ για την εμφάνιση μου. Ήμουν ένα παιδί το οποίο έχει περάσει αρκετό μπούλινγκ. Άσ΄το, όμως, να πάει στο καλό, όχι μόνο για την εμφάνιση μου. Ζούσα σε κλειστή κοινωνία και αυτό νομίζω ότι τα λέει όλα. Δεν χρειαζόταν να κάνω πολλά λάθη για να ξεκινήσει όλο αυτό».

«Δεν έφαγα μπούλινγκ με την έννοια ότι με χτύπαγαν, έχει τύχει κιόλας και αυτό. Δεν μίλησα με κανέναν για αυτό. Οι γονείς μου πάντα προσπαθούν να είναι εκεί για εμένα αλλά εγώ δεν ήμουν ποτέ επικοινωνιακός μαζί τους. Τώρα όταν μεγάλωσα, βασικά πριν από δυο τρεις μήνες, τους μίλησα πάρα πολύ ανοιχτά για το τι έχω περάσει και γιατί το έχω περάσει. Είχαν πέσει από τα σύννεφα, είχα κλειστεί μέσα στο σπίτι» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης

«Η γη της ελιάς»: Τέλος ο «Λεωνίδας» από τη σειρά!