Ράνια Τζίμα: «Αν δεν μας αφορά, κακό του κεφαλιού μας!»
Τηλεόραση

Ράνια Τζίμα: «Αν δεν μας αφορά, κακό του κεφαλιού μας!»

Ράνια Τζίμα: «Αν δεν μας αφορά, κακό του κεφαλιού μας!»

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega μίλησε για την πολιτική, τον ΣΥΡΙΖΑ και την κόρη της

Η Ράνια Τζίμα ήταν καλεσμένη της Σίσσυς Χρηστίδου στο Χαμογέλα και πάλι και μίλησε για την πολιτική, το δελτίο ειδήσεων στο Μega αλλά και την ιδιωτική της ζωή.

«Η ζήλια είναι ένα συναίσθημα που δεν το καταλαβαίνω. Είναι πολύ τοξίνη, αρρωσταίνει εσένα και τον άλλον. Θα ζηλέψω με την καλή έννοια, όχι τύπου τρελαίνεσαι.

Άντε και το κοιτάζω το κινητό, να βρεις κάτι που δεν θα σου αρέσει. Και μετά;

Εγώ είμαι έτσι και στην κανονική μου ζωή, αν κάποιον τον αντιπαθώ θα το καταλάβει» ανέφερε για το γεγονός ότι αφήνει να φανούν τα συναισθήματά της στο δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει.

H παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega αναφέρθηκε στο στιγμιότυπο που έγινε viral όταν η κάμερα την έπιασε να καπνίζει.

«Ναι καπνίζω, δεν είμαι χαρούμενη, δεν είμαι περήφανη, θα προσπαθήσω να το κόψω. Δεν είμαστε γυάλινοι, και τρώμε και κοιμόμαστε και καπνίζουμε. Είμαστε κανονικοί άνθρωποι.

Δεν πρόκειται να συμμετέχω στο Τουίτερ γιατί μετά δεν θα κάνω τη δική μου δουλειά. Μπορεί να σε απομακρύνει από το δικό σου κέντρο και πρέπει να το αποφύγεις» ανέφερε.

Ράνια Τζίμα: Viral η στιγμή που έβγαλε τσιγάρο όσο θεωρούσε ότι ήταν εκτός αέρα

Οι εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ και η πολιτική

Σήμερα θα μάθουμε ποιος είναι ο τέταρτος πολιτειακός παράγοντας της χώρας. Οι εσωκομματικές κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ εμπεριέχουν μηνύματα για όλα τα κόμματα γιατί ο κόσμος εκφράζεται με πολλούς τρόπους και στέλνει μηνύματα σε όλα τα κόμματα.

Αυτοί που επέλεξαν τον κ. Κασσελάκη πιθανόν να θέλουν το καινούργιο, το νέο. Μπορεί ο κόσμος αυτός να θέλει να πει κάτι και στα πιο παλιά στελέχη του κόμματος.

Αυτή τη στιγμή μου φαίνεται εξωπραγματικό, δεν μπορώ να το δω πουθενά στον ορίζοντα να μπω στην πολιτική. Πολιτική είναι πάρα πολλά πράγματα.

Η πολιτική μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους. Μας αφορά όλους. Αν δεν μας αφορά κακό του κεφαλιού μας και θα το βρούμε όλοι μπροστά μας.

Τη βραδιά των εκλογών όταν είδαμε τους Σπαρτιάτες είπα “να δούμε όλοι μαζί τι θα κάνουμε παρακάτω”. Πρέπει να ξαναζεστάνουμε τη σχέση μας με την πολιτική» είπε.

Η δημοσιογράφος μίλησε και για την κόρη της.

«Έχει μια παράξενη εξοικείωση με τα πολιτικά πρόσωπα για την ηλικία της. Πρέπει να βρούμε κάποιον τρόπο να το μαζέψουμε αλλά είναι λίγο η συζήτηση και των δυο μας.

Δεν είμαι κάτι εξωτικό στα μάτια της Ελένης, είναι μια δουλειά. Έχει απορίες για τα θέματα γιατί μπορεί να δει το δελτίο. Η ιστορία του Πειραιά της έφερε ερωτήσεις.

Το καλοκαίρι που φυσούσε με ρωτούσε αν θα πιάσει φωτιά;».