Αλεξάνδρα Κατσαΐτη: Απάντησε για το σκηνικό με παίκτρια του Fame Story
Reality TV

Αλεξάνδρα Κατσαΐτη: Απάντησε για το σκηνικό με παίκτρια του Fame Story

Αλεξάνδρα Κατσαΐτη: Απάντησε για το σκηνικό με παίκτρια του Fame Story

Τι είπε για τα όσα ειπώθηκαν στο live της περασμένης Παρασκευής

Μεγάλη συζήτηση προκλήθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, όταν η παίκτρια Χριστίνα, από το Fame Story, κατήγγειλε δημόσια τη στυλίστρια του μουσικού διαγωνισμού, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, ότι της επιτέθηκε.

Η συζήτηση ξεκίνησε όταν πριν από την εμφάνισή της Χριστίνας στο live, έπαιξε ένα βίντεο από τα παρασκήνια που φωνάζει μπροστά στο πρόσωπο της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη και τη λέει χαρακτηριστικά ότι δεν την έχει ακουμπήσει ούτε ο πατέρας της.

Η Χριστίνα ρωτήθηκε από τον Νίκο Κοκλώνη τι είχε συμβεί, εκείνη είπε το περιστατικό από τη δική της πλευρά, με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη να βγαίνει στον «αέρα» και να αρνείται όσα είπε η σπουδάστρια.

Fame Story: «Εμένα δεν με ακουμπάει ούτε ο πατέρας μου» – Ωρυόταν η Χριστίνα στην Αλεξάνδρα Κατσαΐτη

Ο Νίκος Κοκλώνης ξεκαθάρισε ότι θα βρεθεί το βίντεο για να φανεί ποια είναι η πραγματική αλήθεια, βίντεο μάλιστα το οποίο θα παίξει για πρώτη φορά και αποκλειστικά την Τετάρτη 17/10 στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Είμαι ενδυματολόγος, δεν έχω μαγικό ραβδάκι»

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη μίλησε στη Super Κατερίνα και απάντησε για το περιστατικό.

«Δεν έχω να πω κάτι. Δεν ήρθα σε αντιπαράθεση. Το κορίτσι είπε αυτά που είπε, τοποθετήθηκα και αυτό. Είμαι ενδυματολόγος, δεν έχω μαγικό ραβδάκι», δήλωσε αρχικά.

«Δεν νομίζω ότι ακούστηκε κάτι. Ήταν μία δική της εκτίμηση. Πιστεύω ότι θα το σκεφτεί και θα δούμε τι θα γίνει. Δεν παρακολούθησα τι ειπώθηκε από τους κριτές, ο καθένας μπορεί να πει ό,τι πιστεύει. Ξέρω τι έχει συμβεί, δεν χρειάζεται να δω κάτι. Την άποψή μου την έχω, δεν έχω να αποδείξω κάτι, η δουλειά μου τα λέει όλα».

Διαβάστε ακόμα

Ανδρέας Μικρούτσικος: Θα μπει τελικά στο Fame Story;