Αλέξης Παππάς: «Άδειασε» τον Νίκο Μπάρτζη με μία υπενθύμιση –  «Με τον Τζέιμς έκαναν βόλτες στο δάσος σε καθημερινή βάση…»
Reality TV

Αλέξης Παππάς: «Άδειασε» τον Νίκο Μπάρτζη με μία υπενθύμιση – «Με τον Τζέιμς έκαναν βόλτες στο δάσος σε καθημερινή βάση…»

Αλέξης Παππάς: «Άδειασε» τον Νίκο Μπάρτζη με μία υπενθύμιση –  «Με τον Τζέιμς έκαναν βόλτες στο δάσος σε καθημερινή βάση…»

Ποια ήταν η προειδοποίηση του Ατζούν Ιλιτζαλί για τους κανόνες του παιχνιδιού;

Ο Νίκος Μπάρτζης ήταν αυτός που έφερε στη φόρα την παράβαση της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου οι οποίες επιβεβαιώθηκε πως είχαν επαφή με τον έξω κόσμο μέσω κινητού τηλεφώνου στο Survivor All Star.

Ο νομιμόφρων Νίκος εξερράγη για την αδικία εις βάρος της ομάδας του και έδωσε στεγνά τις συμπαίκτριές του στο συμβούλιο βαθιά απογοητευμένος από τη συμπεριφορά τους.

Ο Αλέξης Παππάς σχολίασε όσα διαδραματίστηκαν στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι αφήνοντας αιχμές για τον παίκτη.

Αναφέρθηκε στον Τζέιμς Καφετζή με τον οποίο ήταν κολλητοί στη δική τους «φουρνιά» στο ριάλιτι και στις φορές που οι ίδιοι έκαναν καθημερινές βόλτες στο δάσος χωρίς προφανή λόγο…

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο Survivor All Star και πολύ αυστηροί οι φετινοί κανόνες, τους οποίους και στηρίζει δημόσια ο Αλέξης Παππάς.

«Σωστά έπραξε η παραγωγή και τιμώρησε την παράβαση με αποχώρηση. Ο Ατζούν στην αναφορά που έκανε όταν ήταν στην Αθήνα πριν από 2 μήνες είπε ότι δεν θα ξαναεπιτρέψει συμπεριφορές όπως αυτή του Τζέιμς αφήνοντας να εννοηθεί πως είχε κινητό».

«Να θυμίσω ότι ο Τζέιμς ήταν κολλητός του Νίκου και τους άρεσε πολύ να κάνουν βόλτες στο δάσος σε καθημερινή βάση… Τότε μάλλον ήταν δίκαιο για όλους τους άλλους παίκτες» έγραψε σε instastory ο ηθοποιός.