Αλέξης Παππάς για τη σχέση με την Alessia: «Είναι από τα πράγματα που σου συμβαίνουν μία φορά. Είναι κεραυνοβόλο»
Reality TV

Αλέξης Παππάς για τη σχέση με την Alessia: «Είναι από τα πράγματα που σου συμβαίνουν μία φορά. Είναι κεραυνοβόλο»

Αλέξης Παππάς για τη σχέση με την Alessia: «Είναι από τα πράγματα που σου συμβαίνουν μία φορά. Είναι κεραυνοβόλο»

Η αποκάλυψη για Σάκη – Μαριαλένα και τον ρόλο που είχε ο ίδιος

Για τη σύντροφό του Alessia Demetz και το σενάρια που τον ήθελαν να έχει κανονίσει μέχρι και γάμο μαζί της μετά το Survivor μίλησε στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης του στο Love It ο Αλέξης Παππάς. Μετά την αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης ο γνωστός ηθοποιός μας δείχνει και την πιο τρυφερή πλευρά του, ενώ σχολιάζει και το «ζευγάρι» Σάκη – Μαριαλένας, αποκαλύπτοντας πως έβαλε το χεράκι του για να τα βρουν.

«Όλα τα παιδιά όταν μπαίνουν μέσα λένε ποια είναι η αίσθησή τους. Δεν βγήκε κάποιος 100% να πει  ότι “ο κόσμος δεν σε γουστάρει”», είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς και αποκάλυψε: «Ο Ταβλαδάκης είπε ότι είναι οι πιο μισητοί παίκτες (σ.σ. Τζέιμς, Νίκος, Άννα Μαρία), αλλά για εκείνον ως τηλεθεατή».

Το ζευγάρι Σάκης – Μαριαλένα

Για τη σχέση Σάκη – Μαριαλένας είπε: «Ο Σάκης την ομόρφυνε. Ήταν πιο άγρια η Μαριαλένα στην αρχή. Βλέπω δυο παιδιά που είναι καλά μαζί και γουστάρουν. Έβαλα το χεράκι μου για να έρθουν πιο κοντά. Μίλησα και στον Σάκη και στη Μαριαλένα. Μα είναι η αλήθεια αυτή. Όταν βλέπω ότι η Μαριαλένα νιώθει καλά δεν μπορώ να μην της θυμίσω πως ο λόγος που νιώθει καλά είναι ο Σάκης. Ή το απομακρύνεις και το αποστασιοποιείς και έρχεσαι σε αντιπαράθεση με τον εαυτό σου, ή το κρατάς, το ενισχύεις και πορεύεσαι γιατί γουστάρεις. Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί».

Και συνέχισε: «Δεν ξέρουμε αν θα έχουμε γάμο. Ο κουμπάρος εκτελεί εντολές. Εγώ θα είμαι ο τρίτος που θα το μάθει. Ο κυνηγός είναι πιο καψούρης. Δεν μπορεί να έχεις κάνει 500.000 χιλιόμετρα για να πας κάπου και να μην είσαι καψούρης». Παρόλα αυτά ξεκαθάρισε:  «Κρατάω μικρό καλάθι για το αν ήρθε στο Survivor για να βοηθήσει τη Μαριαλένα».

Αναφορικά και με τη σχέση της Μαριαλένας με τον Λιβάνη είπε: «Η Μαριαλένα μου είπε ότι η σχέση με τον Γιώργο Λιβάνη χρονικά δεν έχει καμία σχέση με την προηγούμενη σχέση της. Με τον Σάκη ήταν δυο χρόνια μαζί και είχαν υπονοήσει ότι είχαν φθάσει ως τον γάμο» και ανέφερε: «Μέσα σε 4 μέρες ο Σάκης είχε κάνει τη Μαριαλένα να φαίνεται σαν κοριτσάκι 15 χρόνων. Μια κούκλα. Δεν μπορώ να το περάσω απαρατήρητο, ούτε να βασιστώ σε μια σχέση ενός μήνα, ή μικρής διάρκειας με τον Λιβάνη».

«Κεραυνοβόλος» έρωτας η σχέση με την Alessia

Μιλώντας για τη δική του σχέση όμως, ανέφερε: «Υπάρχει ακόμη; Θα με περιμένει τόσο καιρό; Εγώ είχα πει σε αυτήν την κοπέλα ότι μέχρι 25 Μαρτίου θα είμαι πίσω. Δεν θα παντρευόμασταν 25 Μαρτίου. Φαντάζεσαι να έβγαινα από το Survivor στις 20 και 25 Μαρτίου να παντρευόμουν; Είχαμε βρεθεί πράγματι μία φορά. Είχαμε έρθει πολύ κοντά, αν και σε απόσταση. Έχουμε αφήσει στα μισά μια ιστορία. Είναι από τα πράγματα που σου συμβαίνει μία φορά, αυτό το κεραυνοβόλο».

Αιχμηρή απάντηση για Γιούλικα Σκαφιδά

«Βρε Αλέξη Παππά μου άσε τους ηθοποιούς στην ησυχίας τους. Πέρασες και δεν ακούμπησες», είχε γράψει στο Twitter η Γιούλικα Σκαφιδά. Ο Αλέξης Παππάς απαντά: «Επειδή ο καθένας μπορεί να κάθεται στην τουαλέτα του εκείνη τη στιγμή, να του περνάνε σκέψεις και να λέει “Ας γράψω κι ένα μήνυμα, ας κάνω κι ένα comment”, δεν μπορώ να μπω στην ψυχοσύνθεση του καθενός και να βγάλω το πόρισμα για το κάθε comment που έκανε».

Όσο για τον Ανδρέα Γεωργίου, λέει: «Με έκανε unfollow ο Ανδρέας Γεωργίου; Με τον Ανδρέα είχαμε μια σχέση επαγγελματική, η οποία κάποια στιγμή έληξε. Δεν είχαμε αναπτύξει προσωπικές σχέσεις ποτέ».

https://streamable.com/o60f5u