Ανδρέας Μικρούτσικος για Σοφία: «Προσπαθεί να περάσει το ψέμα της και δεν το δέχομαι»
Reality TV

Ανδρέας Μικρούτσικος για Σοφία: «Προσπαθεί να περάσει το ψέμα της και δεν το δέχομαι»

Ανδρέας Μικρούτσικος για Σοφία: «Προσπαθεί να περάσει το ψέμα της και δεν το δέχομαι»

Τι είπε η παίκτρια και δεν έπεισε τον παρουσιαστή;

Αν κάτι μας έχει μάθει το Big Brother μέχρι σήμερα είναι το πόσο εύκολα μπορούν τα πάντα να ανατραπούν στις ισορροπίες του σπιτιού.

Τρανή απόδειξη το «σχίσμα» Άννας-Μαρίας και Ραμόνας αλλά και πρόσφατα της Σοφίας με τον Θέμη.

Στο αποψινό live ο Μεγάλος Αδελφός κάλεσε τους δύο παίκτες στο δωμάτιο επικοινωνίας για να λύσουν τις διαφορές τους μια και καλή.

«Κάναμε από την αρχή παρέα και μοιραστήκαμε πολλά πράγματα για την προσωπική μας ζωή. Απλά το θέμα είναι ότι δεν ταιριάζουμε στο 100%. Έχουν γίνει πράγματα με τα οποία δεν συμφωνώ μαζί της», ξεκίνησε να εξηγεί ο Θέμης προκαλώντας απορίες στο στούντιο για τον λόγο που μέχρι τώρα δεν τις εξέφρασε ποτέ τη δυσαρέσκειά του.

«Νιώθεις αδικημένη;» ρώτησε ο Νίκος Γεωργιάδης, που ήταν καλεσμένος απόψε στην παρέα του ΣΚΑΪ, τη Σοφία. Εκείνη του απάντησε:

«Ναι, νιώθω αδικημένη.  Το επεξεργάζομαι δύο ημέρες. Ο Θέμης δεν με έβλεπε τόσο κοντά όσο εγώ εκείνον. Είναι κατανοητό. Αφού τα βλέπει όπως τα βλέπει εγώ δεν θα του αλλάξω τη γνώμη. Είμαι κάποια άλλη που δεν με ξέρει».

https://streamable.com/ppzy8j

Στο μεταξύ, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν πείστηκε από όσα άκουσε από την παίκτρια του ριάλιτι κι έτσι είπε αναφερόμενος σε εκείνη:

«Ξαφνικά βγήκε η αδικημένη, η τύπισσα που έκλαιγε. Εγώ εκτιμώ τη στρατηγό Σοφία αλλά  όταν προσπαθεί το ψέμα της να μου το περάσει δεν το δέχομαι. Έχει κάνει πολλά τέτοια πράγματα. Η προηγούμενη κουβέντα για εμένα ήταν αντιστροφή της πραγματικότητας. Οφείλω να το πω για να είμαι συνεπής με εμένα».

https://streamable.com/a9azrq