Άννα Μαρία: «Με χτύπησε ειλεός. Πέθαινα. Ήμουν παντού καλωδιωμένη»
Reality TV

Άννα Μαρία: «Με χτύπησε ειλεός. Πέθαινα. Ήμουν παντού καλωδιωμένη»

Άννα Μαρία: «Με χτύπησε ειλεός. Πέθαινα. Ήμουν παντού καλωδιωμένη»

Η γραμμή ζωής της γνωστής παίκτριας του Big Brother

Τη γραμμή ζωής της έκανε η Άννα Μαρία και συγκλόνισε με τα όσα εξομολογήθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας του Big Brother.

Η γνωστή παίκτρια μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια, την ασθένεια που κόντεψε να της στοιχίσει τη ζωή, τα προβλήματα υγείας του αδερφού της αλλά και την επιτυχία που ήρθε στα φοιτητικά της χρόνια.

«Όταν ήμουν δυόμιση ετών ήπια χλωρίνη και με πήγαν στο νοσοκομείο. Έπαθα ειλεό. Ο γιατρός είπε στους γονείς μου ότι πεθαίνω και πρέπει να με βαφτίσουν. Είχαμε πάει τότε στο νοσοκομείο και είχα μείνει πολύ καιρό μέσα.

Οι γονείς μου έκλαιγαν έξω και εμφανίστηκε μια μορφή που ερμηνεύσαμε αργότερα ότι ήταν η Παναγία και τους είπε “γιατί κλαις; να τάξετε το κοριτσάκι στον Άγιο Νικήτα και θα γίνει καλά”. Μου έκαναν αεροβάπτισμα στο κρεβάτι. Έγινε το θαύμα. Έκανα εγχείρηση και έγινα καλά.

Το 1985 γεννήθηκε ο αδερφός μου, ο Αλέξης. Γεννήθηκε τυφλός. Τότε είπε κάποιος στους γονείς μου να τον πάνε στην Αθήνα. Οι γιατροί δεν τον πρόσεξαν με αποτέλεσμα να κολλήσει μηνιγγίτιδα.

Ό,τι λεφτά είχαμε τα δώσαμε για να τον κάνουμε καλά αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο Αλέξης μας δεν περπατάει, δεν μιλάει, δεν μασάει, δεν βλέπει αλλά πάντα χαμογελάει. Είναι ο άγγελός μας…

Όταν ήμουν 15 ετών με ξαναχτύπησε ειλεός. Πέθαινα. Οι γονείς μου δεν άντεχαν άλλο. Ήμουν ένα μήνα στο νοσοκομείο. Ήμουν παντού καλωδιωμένη. Έφτασα 39 κιλά. Πάλι όμως τα κατάφερα και επέζησα».

Τι αποκάλυψε για τις σπουδές της στην Ιταλία και την επιστροφή στην Ελλάδα;