Άννα Μαρία Βέλλη: Απαντά στο αν η τριάδα ζήτησε να φύγει ο Καλίδης από το Survivor – Επιμένει στο ρεπορτάζ του ο Λιάγκας
Reality TV

Άννα Μαρία Βέλλη: Απαντά στο αν η τριάδα ζήτησε να φύγει ο Καλίδης από το Survivor – Επιμένει στο ρεπορτάζ του ο Λιάγκας

Άννα Μαρία Βέλλη: Απαντά στο αν η τριάδα ζήτησε να φύγει ο Καλίδης από το Survivor – Επιμένει στο ρεπορτάζ του ο Λιάγκας

Και η απάντηση του τραγουδιστή που προηγήθηκε με ένα Instagram Story

Μια έντονη φήμη κυκλοφόρησε τις τελευταίες μέρες που ήθελε την τριάδα των:  James Καφετζή, Νίκου Μπάρτζη και Άννας Μαρίας Βέλλη να ευθύνονται για την αποχώρηση του Πάνου Καλίδη από το Survivor. Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα για «Το Πρωινό» στον ANT1, η τριάδα «απαίτησε» την αποχώρηση του τραγουδιστή.

Σχολιάζοντας αυτήν την έντονη φημολογία, η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία παραχώρησε δηλώσεις που προβλήθηκαν μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε», είπε: «Ναι το άκουσα και εγώ προς έκπληξή μου αλλά πριν προλάβω να πάρω θέση είδα ότι πήρε θέση ο ίδιος ο Πάνος Καλίδης και το διέψευσε και είπε τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε. Ειλικρινά δεν ξέρω πως μπορεί να βγήκε κάτι τέτοιο προς τα έξω».

Είχε προηγηθεί φυσικά και το video στο Instagram Story του Πάνου Καλίδη με τη διάψευση πως τα τρία παιδιά ευθύνονταν για την αποχώρησή του.

«Φίλοι μου γεια σας κάνω αυτό το βίντεο γιατί μετά από πολλά μηνύματα σας αναγκάστηκα να βγω να σας απαντήσω για τις συνθήκες που έφυγα από το Survivor. Σήμερα ακούστηκε ότι η παραγωγή με έδιωξε κατόπιν απαίτησης κάποιων συμπαικτών μου. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, από το Survivor έφυγα γιατί κουράστηκα ψυχολογικά, σωματικά και ψυχικά. Μου έλειψε πολύ η οικογένειά μου, έχω να θυμάμαι πάρα πολλές καλές στιγμές αλλά και κακές λόγω των συνθηκών για αυτό και επεδίωξα με όλα τα παιδιά που έχουν αποχωρήσει και θα κοιτάξω να βρεθώ και με όσους αποχωρήσουν από εδώ και πέρα. Ευχαριστώ πολύ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

https://streamable.com/cb0xf7

Ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας επιμένει πως η πληροφορία που έχει είναι έγκυρη και ότι πράγματι ο Καλίδης αποχώρησε μετά από την απαίτηση των τριών συμπαικτών του: «Μια πληροφορία σε επίπεδο ρεπορτάζ δώσαμε και προφανώς ο Πάνος Καλίδης δεν θα έβγαινε να πει ότι είχε δίκιο ο Λιάγκας, γιατί δεν τον συμφέρει. Εγώ επανέρχομαι. Το ρεπορτάζ είναι τσεκαρισμένο. Μπορεί όντως να κουράστηκε και να ήρθε στα όριά του. Σας δίνω και την άλλη πλευρά. Ακούστηκαν βαριές κουβέντες με συμπαίκτες του και οι τρεις τους ζήτησαν από την παραγωγή να φύγει. Η παραγωγή συζήτησε μαζί του και είχαμε αυτό το αποτέλεσμα».

https://streamable.com/evc643?fbclid=IwAR0XJOMN17GPgMU4uOZmmZUvmH5NQZD-4W_liJLxwzV0a9OtRpde5DWPCso