Άννα Μαρία Βέλλη: Μιλά πρώτη φορά μετά την αποχώρηση από το Survivor – «Καρφώνει» Αλέξη και Μαριαλένα
Reality TV

Άννα Μαρία Βέλλη: Μιλά πρώτη φορά μετά την αποχώρηση από το Survivor – «Καρφώνει» Αλέξη και Μαριαλένα

Άννα Μαρία Βέλλη: Μιλά πρώτη φορά μετά την αποχώρηση από το Survivor – «Καρφώνει» Αλέξη και Μαριαλένα

Τι είπε για τον Νίκο Μπάρτζη και τη μεγαλύτερη «κωλοτούμπα» στο ριάλιτι

Τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή Love It έκανε η Άννα Μαρία Βέλλη μετά την αποχώρησή της από το Survivor. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μιλά για τον Νίκο Μπάρτζη και τον James Καφετζή και «καρφώνει» Αλέξη και Μαριαλένα.

Τα «καρφιά» στον Αλέξη Παππά

«Εγώ δεν συμφώνησα με την απόφαση του Νίκου να δώσει τη Χριστίνα. Πίστευα ότι έπρεπε να δώσει τον Αλέξη ή τη Μαριαλένα», είπε αρχικά η Άννα Μαρία Βέλλη και ανέφερε: «Ο Αλέξης έχει δύναμη στα παιδιά και δεν θα έπεφτα από τα σύννεφα, αν μου έλεγαν πως ήταν δική του πρόταση (σ.σ. το να μην παίξουν στο αγώνισμα μετά την υποψηφιότητα της Χριστίνας)… Ο Αλέξης θα πει κάτι για να δημιουργήσει την ίντριγκα, ανεξαρτήτως αν πριν από μια ώρα έλεγε το αντίθετο. Η φράση “γύρισε τη μπιφτέκα” δεν ταιριάζει καν στον Αλέξη Παππά γιατί  αυτή η μπιφτέκα έχει καεί, έχει γίνει κάρβουνο».

Η τακτική του Σάκη και η μεταστροφή της Μαριαλένας

Για τον Σάκη Κατσούλη ανέφερε: «Ο Σάκης δεν κοίταζε τον Νίκο στα μάτια και τον έλεγε ψεύτη και ένα λεπτό μετά παραδέχτηκε ότι τα είπε και αυτός και η Μαριαλένα. Αυτό είναι η απόδειξη πως ο Σάκης έχει παραδεχτεί πως δεν είπε κάτι και μετά αποκάλυψε ότι το είπε».

«Μου κάνει εντύπωση που η Μαριαλένα μιλάει έτσι για έναν άνθρωπο που ήταν τόσο κοντά. Ο Νίκος μπορεί να μιλήσει. Το ότι είναι από ένα χωριό και είναι πιο αυθόρμητος δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να βάλει τις λέξεις σε μια σειρά. Όσες φορές προσπάθησα να “πατρονάρω» τις κουβέντες του Νίκου έγιναν και οι μεγαλύτεροι καβγάδες μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία.

«Ο Νίκος δεν είναι υποχείριο κανενός»

Και συνέχισε: «Ο Ταβλαδάκης μας είχε πει ότι είμαστε οι πιο μισητοί παίκτες. Ήταν μπροστά ο James και ο Νίκος», αποκάλυψε στη συνέχεια η πρώην παίκτρια των Μπλε και είπε: «Ο Νίκος δεν είναι υποχείριο κανενός. Είναι ο πιο ξεροκέφαλος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου».

Στη συνέχεια αποκάλυψε: «Είμαι σίγουρη ότι ο Σάκης μετέφερε πληροφορίες στη Μαριαλένα. Δεν είναι ένας απλός φίλος της, αλλά ένας άνθρωπος που έχουν ζήσει μαζί και την ξέρει καλά και ήξερε πώς να τη χειριστή για να τη μεταφέρει με το μέρος του. Η μεταστροφή της Μαριαλένας, εκτός του ότι είναι η μεγαλύτερη μου πληγή συναισθηματικά είναι και η μεγαλύτερη κωλοτούμπα μέσα στο Survivor».

«Όταν πρωτομπήκε ο Σάκης είχα κάνει μια κουβέντα μαζί του. Τα παιδιά έχουν έρθει πολύ κοντά. Αν θέλουν να είναι ξανά μαζί και είναι ευτυχισμένοι τους το εύχομαι μέσα από την ψυχή μου», είπε για τους Σάκη – Μαριαλένα.

Το μπαλάκι που έκρυψε από την αντίπαλη ομάδα

Αναφερόμενη στο στιγμιότυπο που τη βλέπουμε να κρύβει το μπαλάκι της αντίπαλης ομάδας στον στίβο μάχης είπε: «Αποκλείεται να έχω κάνει εγώ τέτοιο πράγμα. Δεν ξέρω πώς έχει παιχτεί στον αέρα. Δεν υπάρχει περίπτωση να έκρυψα το μπαλάκι της αντίπαλης ομάδας. Είμαι κάθετη σε αυτό. Είναι μια κίνηση που δεν θα έκανα ποτέ».

Για την Ελευθερία Ελευθερίου είπε: «Η Ελευθερία κοιτά πάντα τον Αλέξη και παίρνει τον λόγο ο Αλέξης. Αυτό το έχει πει και η ίδια ότι δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Για μένα είναι θέμα αυτοεκτίμησης και αξιοπρέπειας».

«Εγώ και ο James ήμασταν οι πιο τεμπέληδες στην καλύβα», είπε και ανέφερε πως ο πιο διπρόσωπος ήταν ο Αλέξης Παππάς.

Τέλος, στην ερώτηση αν έφθαναν στον τελικό James και Νίκος ποιος θα ήθελε να κερδίσει απάντησε: «Νομίζω ότι και ο James θα ήθελε να το πάρει ο Νίκος, οπότε και εγώ θα πω ο Νίκος».

https://streamable.com/9lhbwe