Reality TV

Ανθή Σαλαγκούδη: «Αν έμπαινε πρώην μου στο Survivor ή θα αποχωρούσα εγώ ή θα ζητούσα από την παραγωγή να αποχωρήσει αυτός»

Ανθή Σαλαγκούδη: «Αν έμπαινε πρώην μου στο Survivor ή θα αποχωρούσα εγώ ή θα ζητούσα από την παραγωγή να αποχωρήσει αυτός»

Τι είπε για Περικλή Κονδυλάτο, Ελίζαμπεθ Ελέτσι και τη σχέση Μαριαλένας-Σάκη;

Για την εμπειρία της στο Survivor μίλησε η Ανθή Σαλαγκούδη στην εκπομπή Happy Day.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι αποκάλυψε τα προβλήματα υγείας που είχε στο παιχνίδι αλλά και βγαίνοντας από αυτό: «Είχα πρόβλημα με τον κύκλο μου, είχα μεγάλο θέμα με τη διατροφή μου. Από την πλήρη αφαγία πήγα στην απόλυτη λαιμαργία. Έβαλα 12 κιλά ενώ είχα χάσει 7 και τώρα πήγα σε διατροφολόγο και προσπαθώ να το φτιάξω» δήλωσε.

Αρκετά τα μηνύματα που λαμβάνει στα social media, από τα οποία δεν έλειψαν και τα αρνητικά σχόλια.

Ανοίγοντας το κεφάλαιο «Περικλής Κονδυλάτος» μίλησε για τη σχέση, την κόντρα τους και τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ τους. «Δεν είπα κάτι άσχημο εγώ για τον Περικλή. Από τη δική μου πλευρά, δεν μίλησα πολύ άσχημα. Περάσαμε κάποια πράγματα μαζί. Εννοείται ότι στενοχωρήθηκα με αυτά που είπε, του το είπα και κατ΄ιδίαν».

Και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, όμως, βγαίνοντας από το Survivor μίλησε με πικρία για εκείνη. «Αυτά που λέει χαρακτηρίζουν εκείνη. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την κοπέλα όταν βγήκα δημοφιλής την είχα υποδείξει να φύγει γιατί ήθελα να κρατήσω τον Περικλή. Και να το κρατάει απωθημένο ο κόσμος αποφασίζει».

Ακόμη, αναφέρθηκε στη στρατηγική που ακολουθούν ορισμένοι και το κατά πόσο υπήρχε χρόνος για ερωτική διάθεση στο ριάλιτι.

Με αφορμή την περίπτωση της Μαριαλένας και του Σάκη απάντησε και τι θα έκανε η ίδια αν έμπαινε κάποιος πρώην της στο Survivor: «Αν έμπαινε πρώην μου ή θα αποχωρούσα εγώ ή θα ζητούσα από την παραγωγή να αποχωρήσει αυτός, είναι το μόνο σίγουρο. Αν δεν είχα καλές σχέσεις και έμπαινε στο παιχνίδι, δεν θα το έκανα».

https://streamable.com/s6vddx

Exit mobile version