Αντώνης Αλεξανδρίδης: «Ξέρω ότι ίσως μια συγγνώμη δεν είναι αρκετή…»
Reality TV

Αντώνης Αλεξανδρίδης: «Ξέρω ότι ίσως μια συγγνώμη δεν είναι αρκετή…»

Αντώνης Αλεξανδρίδης: «Ξέρω ότι ίσως μια συγγνώμη δεν είναι αρκετή…»

«Δεν είμαι το τέρας που λένε» δηλώνει στο «Πρώτο Θέμα»

Ο παίκτης του Big Brother, Αντώνης Αλεξανδρίδης, που αντιμετώπισε τεράστιο κύμα αντιδράσεων και επίθεσης για τα όσα χυδαία είπε μέσα στο ριάλιτι μίλησε στο «Πρώτο Θέμα» και τον Διονύση Θανάσουλα.

Ο ίδιος φέρεται μετανιωμένος για ό,τι έγινε και διαβεβαιώνει ότι δεν έχει ασκήσει ποτέ βία σε γυναίκα.

«Δεν είμαι το τέρας που λένε»

«Όταν έφυγα από το σπίτι με πήγαν σε ένα απομονωμένο ξενοδοχείο και εκεί είδα για πρώτη φορά τον χαμό που γινόταν για κάτι που ειπώθηκε μόνο για πλάκα. Ξέρω ότι ίσως μια συγγνώμη δεν είναι αρκετή, αλλά ειλικρινά και το λέω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου, μετάνιωσα για ό,τι έγινε. Μπορεί να είμαι πολλά, αλλά ούτε το μικρό  δαχτυλάκι μου έχω σηκώσει σε γυναίκα».

Ξεκαθαρίζει ότι με τη λέξη «πακέτο» εννοούσε τα προφυλακτικά που τους έδωσε η παραγωγή αλλά και ότι τα όσα είπε στην Αφροδίτη ήταν πλάκα.

«Όταν ήρθε και μου είπε ότι είναι plus size μοντέλο, της είπα “εσύ δεν είσαι plus, είσαι τανκς” και ξεράθηκε στα γέλια»

Ο ίδιος δηλώνει ότι θέλει να ξαναμπεί στο σπίτι «για να αποδείξω ποιος είμαι. Κυρίως όμως για να δείξω ότι δεν είμαι αυτό το τέρας που λένε».

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι στην πλειοψηφία τους είναι γυναίκες οι followers του στο Instagram. «Μου στέλνουν μηνύματα να μη στεναχωριέμαι, άλλες μου λένε ότι θέλουν να με γνωρίσουν και υπάρχουν και περιπτώσεις που μου γράφουν ότι δεν θα ξαναδούν το Big Brother επειδή έφυγα εγώ».

Η προσωπική του ζωή βέβαια μετά τη σύντομη παραμονή του στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού πήρε την κατιούσα αφού χώρισε μετά από 4 χρόνια με την Κρητικιά κοπέλα του καθώς στο παιχνίδι άρχισε να προσεγγίζει τη Σοφία Δανέζη.

 «Ο σάλος που έχει προκληθεί εξαιτίας του τον κάνει να νιώθει μόνο ντροπή»

Ο κ. Γιάννης Βέρας που εκπροσωπεί τον παίκτη δήλωσε:

«Σήμερα δεν νοείται να γίνονται αναφορές ή να θίγονται θέματα που αφορούν εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή αξιοπρέπειας ή εμπεριέχουν ρατσιστικό και ομοφοβικό περιεχόμενο. Οποιαδήποτε σεξιστική, ομοφοβική και ρατσιστική άποψη και συγκάλυψη είναι απαγορευτική και καταδικαστέα. Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης δηλώνει ειλικρινά μετανιωμένος. Ο σάλος που έχει προκληθεί εξαιτίας του τον κάνει να νιώθει μόνο ντροπή, ενώ ο ίδιος ήθελε και επέλεξε τον δρόμο της δημόσιας  συγγνώμης. Ένιωσε ότι ήταν το ελάχιστο που μπορούσε να κάνει απέναντι στους συμπολίτες τους και την οικογένειά του μετά από αυτές τις εξελίξεις. Ο καθένας μας ας αξιολογήσει όπως κρίνει ο ίδιος τη συγγνώμη και τη θέση όπου βρίσκεται σήμερα ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, ο οποίος πλέον αυτό που επιθυμεί πραγματικά είναι να αποκαταστήσει τον χαμό που προκλήθηκε εξαιτίας του και να προσπαθήσει να συνεχίζει ομαλά τη ζωή του»