Αντρέας Μικρούτσικος: Αποκάλυψε γιατί δεν έγινε αποχώρηση από το Big Brother
Reality TV

Αντρέας Μικρούτσικος: Αποκάλυψε γιατί δεν έγινε αποχώρηση από το Big Brother

Αντρέας Μικρούτσικος: Αποκάλυψε γιατί δεν έγινε αποχώρηση από το Big Brother

Τι είπε στο «Ευτυχείτε» για τους παίκτες του ριάλιτι;

Για την απόφαση να μην υπάρξει αποχώρηση από το Big Brother στο live της Παρασκευής, τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης και τις στρατηγικές, μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην κάμερα του «Ευτυχείτε».

«Δεν προβλήθηκαν όλα όσα είπε η Άννα Μαρία με τη Ραμόνα για τον Θέμη για λόγους προστασίας, ευπρέπειας, αισθητικής, ισορροπίας.  Είναι πολύ οριακή η Άννα Μαρία», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος για το ξέσπασμα της.

Μιλώντας για τις στρατηγικές των παικτών στο ριάλιτι ανέφερε: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο παιδί που δεν έχει στρατηγική. Ίσως ο Ζακ να μην έχει στρατηγική γιατί τον βλέπω σε πολύ χαμηλούς τόνους και με μια γλώσσα λογικής. Και στη Ραΐσα δεν είδα στρατηγική».

Για το δίδυμο Κεχαγιά – Δανέζη, ανέφερε: «Περισσότερο μπορεί τα ΜΜΕ να πιέσουν τον Κεχαγιά και τη Σοφία να γίνουν ζευγάρι, παρά η σχέση αυτών των δύο ανθρώπων. Νομίζω ότι όταν βγουν έξω ο καθένας θα έχει τη ζωή του. Μπορεί να κάνουν καριέρα ζευγαριού».

Ενώ, για τον πραγματικό λόγο που δεν έγινε αποχώρηση ανέφερε: «Δεν έγινε αποχώρηση στο τελευταίο live για να καταλήξουμε στην τελευταία εκπομπή των Χριστουγέννων, με 5 παίκτες να διαγωνίζονται. Θα μπορούσαμε να καταλήξουμε με 4 παίκτες. Είναι πιο στρογγυλό να είναι 5».

Την ίδια στιγμή, μεταφέροντας και το ρεπορτάζ για το παρασκήνιο του live της Παρασκευής, ο Χάρης Λεμπιδάκης αποκάλυψε στο «Ευτυχείτε», ότι στόχος του παιχνιδιού είναι να περάσουν οι παίκτες, που διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο, κάποιες δοκιμασίας και να δουν τα όριά τους. Μια τέτοια προσπάθεια, τσεκάροντας και τα όρια της Άννας Μαρία,ς έγινε και στην τελευταία δοκιμασία αποχώρησης.