ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Εκτός My Style Rocks η Δήμητρα Αλεξανδράκη!
Αποκλειστικά

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Εκτός My Style Rocks η Δήμητρα Αλεξανδράκη!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Εκτός My Style Rocks η Δήμητρα Αλεξανδράκη!

Τι συνέβη στο γύρισμα του Σαββάτου;

Ήταν το πιο συζητημένο πρόσωπο του φετινού My Style Rocks. Η είσοδός της στο παιχνίδι μόδας και η έντονη διαμάχη της με τον Στέλιο Κουδουνάρη έκανε μεγάλη αίσθηση.

Η κόντρα τους κορυφώθηκε στα μέσα της εβδομάδας με τον σχεδιαστή να “τινάζει” κυριολεκτικά στον αέρα το γύρισμα εξαιτίας της αλλά η παραγωγή του παιχνιδιού κατάφερε να ηρεμήσει τα πνεύματα και έτσι οι δυο τους συναντήθηκαν στο πλατό την επόμενη μέρα.

Εξάλλου και η Δήμητρα με τη σειρά της είχε ζητήσει εδώ και πολλές μέρες από την παραγωγή να αποχωρήσει από το παιχνίδι γιατί είχε στεναχωρηθεί πολύ από τις «επιθέσεις» του Στέλιου Κουδουνάρη και δεν περνούσε καθόλου καλά.

Αντιθέτως, τα υπόλοιπα κορίτσια προσπαθούσαν να την πείσουν να παραμείνει και δεν την έβλεπαν καθόλου ανταγωνιστικά- εξάλλου και εκείνη τους χαρίσει ρούχα και αξεσουάρ μεγάλης αξίας.

Το βράδυ του Σαββάτου όμως όπου πραγματοποιήθηκε το γύρισμα του gala της επόμενης Παρασκευής, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποχώρησε τελικά από το παιχνίδι έχοντας ζητήσει- για άλλη μια φορά- από τις συμπαίκτριές της να της δώσουν χαμηλές βαθμολογίες. Η κίνησή της αυτή «έσωσε» την Κρίστεν Λεωτσάκου που ήταν επίσης υποψήφια προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Znews, η ίδια είναι πολύ «ανακουφισμένη» μετά την αποχώρησή της.

«Τις τελευταίες μέρες είχε χάσει το χαμόγελό της, δεν ήταν χαρούμενη. Της λέγαμε να φύγει, γιατί την αδικούσαν» λέει πηγή από το περιβάλλον της.