Αποχαιρέτησε το Survivor ο Πάνος Καλίδης –  «Ξέφυγα από τα όριά μου»
Reality TV

Αποχαιρέτησε το Survivor ο Πάνος Καλίδης – «Ξέφυγα από τα όριά μου»

Αποχαιρέτησε το Survivor ο Πάνος Καλίδης –  «Ξέφυγα από τα όριά μου»

Ο λόγος που έβγαλε

Τα spoilers είχαν πάρει «φωτιά» τις τελευταίες ημέρες για το ότι ο Πάνος Καλίδης επρόκειτο να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor.

Απόψε, επιβεβαιώθηκαν καθώς ο τραγουδιστής πριν από το αγώνισμα επάθλου ανακοίνωσε στον Γιώργο Λιανό και στους συμπαίκτες του ότι η περιπέτεια κάπου εδώ τελειώνει για αυτόν.

«Μετά από πολλές ημέρες σκέψης, αϋπνίας και κουβέντας με τον εαυτό μου θέλω να πω μερικά πράγματα σε αυτό το παρεάκι που ακούει αυτή τη στιγμή. Είχα μάθει σε αυτά τα χρόνια που ζω ότι τα όπλα που μπορούσα να χρησιμοποιήσω ήταν το χαμόγελο, η καλοσύνη όλα αυτά που με έκαναν να κάνω κάτι εκεί έξω. Τα όπλα εδώ μέσα είναι άχρηστα μέχρι ενός σημείου, πρέπει να είσαι δυνατός , σκληρός. Πρέπει ο μυαλό σου να μπορείς να κάνεις κάτι, το δικό μου δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Σε κάποιες προτάσεις των παιδιών προς αποχώρηση ο κόσμος με στήριξε και τους ευχαριστώ όμως νομίζω ότι προτεραιότητα έχουν τα παιδιά που έχουν τα φόντα να πάνε ως τον τελικό. Απέδειξα στην οικογένειά μου ότι άντεξα όμως ό,τι και να κάνω τελικό δεν πάω. Έπιασα τον εαυτό μου να αδικώ κάποιους ανθρώπους λόγω των συνθηκών και ζητώ “συγγνώμη” αν το έκανα και τα έβαλα με τον εαυτό μου γιατί ξέφυγα από τα όριά μου. Έχω πράγματα να με περιμένουν , είμαι καλλιτέχνης, είμαι σύζυγος, είμαι εραστής είμαι φίλος και για όλα αυτά μετά από ένα μεγάλο συγγνώμη από αυτούς που έχω στενοχωρήσει αποφάσισα ότι πρέπει να αποχωρήσω.»

https://streamable.com/t4ne3a