Άρης Μακρής: “Ίσως να έβλεπα τον εαυτό μου σε ρόλο παρουσιαστή”
Reality TV

Άρης Μακρής: “Ίσως να έβλεπα τον εαυτό μου σε ρόλο παρουσιαστή”

Άρης Μακρής: “Ίσως να έβλεπα τον εαυτό μου σε ρόλο παρουσιαστή”

Καλεσμένος στην εκπομπή “Ευτυχείτε” βρέθηκε ο Άρης Μακρής, τον οποίο απολαμβάνουμε αυτή τη σεζόν στα backstage του X Factor, απ’ όπου εμψυχώνει τα υποψήφια ταλέντα.

“Ίσως να έβλεπα τον εαυτό μου σε ρόλο παρουσιαστή”, είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο νεαρός τραγουδιστής στην Κατερίνα Καινούργιου, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο πλατό του “Ευτυχείτε”.

Παράλληλα, σχολίασε τους κριτές του μουσικού talent show, λέγοντας: “Υπάρχει χημεία στην κριτική επιτροπή”.

Βλέποντας σκηνές από τις οντισιόν του παιχνιδιού, ο Άρης εξομολογήθηκε: “Έχω βιώσει πράγματα που με έχουν στεναχωρήσει στον επαγγελματικό μου τομέα, αλλά δεν πτοούμαι”.

Ταυτόχρονα, αποκάλυψε ότι στα μέσα Οκτωβρίου αρχίζουν τα live του X Factor.

Την ίδια στιγμή, ο Άρης Μακρής δήλωσε ότι έχει βρει τους δικούς του νικητές. “Έχω βρει τέσσερα πιθανά X Factor, δύο αγόρια και δύο κορίτσια”, είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο καλλιτέχνης μίλησε για το αν θα εμφανιζόταν σε πίστα, τονίζοντας: “Θα έλεγα “ναι” σε μια καλή πρόταση στα μπουζούκια.

Τέλος, μιλώντας για την σύντροφό του Άννα-Μαρία Βέλλη, σχολίασε ότι είναι “οξύθυμη ως χαρακτήρας”, με αφορμή τα όσα δήλωσε η ίδια για το θέμα που δημιουργήθηκε με την Ειρήνη Καζαριάν και την παράσταση “Κούκλες”, στην οποία πρωταγωνιστούν και οι δύο.
Οι δηλώσεις της Άννας-Μαρίας Βέλλη και το σχόλιο του Άρη Μακρή: