Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Μην μιλήσουμε για άλλα off camera γιατί μπορεί να βρω τον μπελά μου»
Reality TV

Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Μην μιλήσουμε για άλλα off camera γιατί μπορεί να βρω τον μπελά μου»

Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Μην μιλήσουμε για άλλα off camera γιατί μπορεί να βρω τον μπελά μου»

Η πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποβολή της - Τα βρήκε με την Acun Medya;

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό μας», στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποβολή της από το Survivor All Star.

Όπως αποκάλυψε τα βρήκε εξωδικαστικά με την Acun Medya και το μόνο που ζητούσε είναι να ακουστεί η αλήθεια.

«Όλο αυτό λύθηκε εξωδικαστικά με την παραγωγή και είμαι λίγο καλύτερα. Το μόνο που ήθελα είναι να ακουστεί η αλήθεια. Δεν ήθελα να βγάλω χρήματα ή να πικάρω την παραγωγή.

Δόθηκε η απάντηση από τη στιγμή που μίλησε ο κύριος Ατζούν και λύθηκε και το ερωτηματικό του κόσμου. Καλώς ή κακώς δεν μπορούμε να πούμε πράγματα γιατί το πραγματικό ριάλιτι γίνεται off camera.

Δεν κλαίω τα λεφτά που έχασα, δεν πήγα για αυτά. Ήταν η εμπειρία και ότι μου είχε λείψει. Η ομαδικότητα ήταν που στοίχισε τη θέση μου και της Κατερίνας στο παιχνίδι.

Το μοναδικό άτομο που μιλάω από το παιχνίδι είναι η Μαίη, δεν θέλω να μιλήσω με κανέναν άλλον, νιώθω μια μαυρίλα μέσα μου.

Όταν παίχτηκε το πλάνο με την Κατερίνα ότι πάμε να κολυμπήσουμε αυτό έγινε αφού φύγαμε από τα πρόχειρα καταλύματα και εγώ από τη 1 μέχρι τις 5 καθάριζα ψάρια» ανέφερε.

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι επειδή τα λεφτά είναι πολλά μέσα στο παιχνίδι δεν θα ρίσκαρα 20.0000 να πάρω τη μάνα μου να της πω ότι μου λείπεις. Το θέμα του κινητού ειπώθηκε από άλλο άτομο στον Μπάρτζη.

Έξω από το συμβούλιο δεν έδειξαν ότι εγώ ήμουν στο πάτωμα και έτρεμα με 18 πίεση. 29 του μήνα έγινε αυτό, 30 η παραγωγή έπρεπε να παραδώσει επεισόδιο και οι Μπλε δεν πήγαν να ψηφίσουν.

Μπορεί να μην είμαι στο παιχνίδι, δεν το βλέπω, με στεναχωρεί. Αν το είχα κάνει δεν θα περίμενα 10 μέρες. Μίλησα με τον Ατζούν και αισθάνθηκα δικαιωμένη.

Σχετικά με το αν έφαγε, αποκάλυψε ότι όλοι οι παίκτες όταν δουν λόκαλ ζητούν οτιδήποτε για φαγητό όμως δεν πλήρωσε για να φάει.

«Πληρωμένο φαγητό δεν έφαγα, ούτε η Κατερίνα. Ζητάμε από τους λόκαλ φαγητό, έτσι κάνουμε.

Μην μιλήσουμε για άλλα off camera γιατί μπορεί να βρω κι εγώ τον μπελά μου» αποκάλυψε.