Battle of the Couples: Αυτό είναι το ζευγάρι της εβδομάδας – Τα έπαθλα που κερδιζουν
Reality TV

Battle of the Couples: Αυτό είναι το ζευγάρι της εβδομάδας – Τα έπαθλα που κερδιζουν

Battle of the Couples: Αυτό είναι το ζευγάρι της εβδομάδας – Τα έπαθλα που κερδιζουν

Η υπόδειξη, η ανοιχτή ψηφοφορία και η «μάχη»

Τα δύσκολα άρχισαν για το Battle of the Couples, με τα ζευγάρια να διεκδικούν τον τίτλο αυτό του «ζευγαριού της εβδομάδας». Ο συγκεκριμένος έρχεται μετά από μονομαχία δύο ζευγαριών τα οποία προκύπτουν το ένα από υπόδειξη εκείνων που αποχωρούν την περασμένη εβδομάδα και το άλλο από ανοιχτή ψηφοφορία.

Το ζευγάρι που έφυγε την περασμένη εβδομάδα έδειξε τον Νίκο και την Άννα. Όπως είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος, τα ζευγάρια για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στη βίλα είτε θα πρέπει να κερδίσουν τις δοκιμασίες, είτε να πάρουν το τίτλο.

https://streamable.com/bthgsg

«Το δεύτερο ζευγάρι θα το ορίζετε εσείς, μετά από ανοιχτή ψηφοφορία», είπε ο παρουσιαστής και ανέλυσε τα πλεονεκτήματα που θα έχει :

«Το ζευγάρι θα επιλέγει ένα άλλο από τα υπόλοιπα που θα του αναθέτει τις δουλειές του σπιτιού και θα αποτελεί τους προσωπικούς βοηθούς του. Αν δεν μείνουν ευχαριστημένοι, έχουν το δικαίωμα να του αφαιρέσουν χρήματα από τον λογαριασμό του. Επίσης έχει και ασυλία και δεν κινδυνεύει με αποχώρηση».

Υπενθυμίζεται ότι το «ζευγάρι της εβδομάδας» θα μείνει στην υπερπολυτελή σουίτα του σπιτιού.

Όπως προέκυψε από την ψηφοφορία το δεύτερο ζευγάρι είναι ο Ριχάρδος και η Άντζελα.

https://streamable.com/1cfztp

Ο αγώνας

Τα δύο ζευγάρια πήραν θέση στον στίβο μάχης, με τους Ριχάρδο και Νίκο να ξεκινούν.

https://streamable.com/sqjhmr

Τα θεμέλια ήταν πιο δύσκολα από όσα φαινόντουσαν με τους παίκτες να ζαλίζονται και να πέφτουν κάτω. Ο Ριχάρδος ήταν ο νικητής της πρώτης δοκιμασίας.

https://streamable.com/ir37hx

Η δεύτερη δοκιμασία ήταν αγώνισμα δύναμης ανάμεσα στους δύο άντρες. Πρόκειται για έναν αγώνα τύπου πάλης, με τους δύο παίκτες να προσπαθούν με τα σκοινιά να βγάλουν εκτός ρινγκ τον αντίπαλό τους.

Ο Ριχάρδος νίκησε και ως εκ τούτου, μαζί με την Άντζελα είναι το «ζευγάρι της εβδομάδας».

https://streamable.com/bjq6df