Big Brother – Αντιδήμαρχος: «Τον Δημήτρη Πυργίδη τον αγαπώ, τον εκτιμώ, αλλά με απογοήτευσε»
Reality TV

Big Brother – Αντιδήμαρχος: «Τον Δημήτρη Πυργίδη τον αγαπώ, τον εκτιμώ, αλλά με απογοήτευσε»

Big Brother – Αντιδήμαρχος: «Τον Δημήτρη Πυργίδη τον αγαπώ, τον εκτιμώ, αλλά με απογοήτευσε»

Μίλησε στην εκπομπή Love It για την αποχώρησή του και τα σχόλια στο twitter δεν είχαν τέλος

Για την αποχώρησή του από το Big Brother μίλησε ο αντιδήμαρχος Χρήστος Μακρίδης στην εκπομπή Love It και στην Ιωάννα Μαλέσκου. Ο παίκτης που αναμετρήθηκε με τη Ραμόνα και την Άννα Μαρία και έφυγε από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού μίλησε για την απογοήτευσή του από τον Πυργίδη, αλλά και τη στρατηγική της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη.

«Αρχικά, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που ασχολήθηκαν μαζί μου, στον Γιώργο Τσαλίκη, έναν άνθρωπο της τοπικής αυτοδιοίκησης που έγραψε ότι είμαι “βλαχοδήμαρχος και πρέπει να φύγω” και στον Γιώργο Παπαδόπουλο που πριν γίνω αντιδήμαρχος ήμουν  ένας άνθρωπος της νύχτας και ιδιοκτήτης καφέ μπαρ και πήγαινα πολλές φορές και τον άκουγα, γιατί θεωρούσα ότι ήταν παιδί δίκαιο και καλό. Αυτοί οι άνθρωποι διαμορφώνουν την κατάληξη του παιχνιδιού», είπε ενοχλημένος στην αρχή της συνέντευξής του ο Χρήστος Μακρίδης.

Για τη συνύπαρξη με τους συμπαίκτες του στο Big Brother ανέφερε: «Αυτά που ήμουν εγώ δεν τα έδειχνε η τηλεόραση. Τον πρώτο μήνα δεν έκανα τίποτα. Παρατηρούσα τους συγκατοίκους μου. Είδα πολλά προβλήματα μέσα στο σπίτι. Έζησα 77 μέρες με αυτούς τους ανθρώπους».

Μιλώντας για τον Δημήτρη Πυργίδη, με τον οποίο έκανε στενή παρέα στο Big Brother ανέφερε: «Με ένα παιδί που έκανα όλη μέρα παρέα και τον αγαπάω, τον Δημήτρη Πυργίδη, όταν είδα τα video και ότι με αποκαλούσε έτσι, στενοχωρήθηκα πολύ. Όταν έφυγα, έφυγα τόσο γεμάτος από το παιχνίδι. Τον Δημήτρη Πυργίδη τον αγαπώ, τον εκτιμώ, αλλά με απογοήτευσε. Η Τροία έπεσε από μέσα».

Έπειτα, αναφέρθηκε στον «πόλεμο» που δέχτηκε στο παιχνίδι: «Στο σπίτι ήταν 16 παίκτες που ήταν παρέα και τρεις μόνοι. Από την πρώτη μέρα το έκανα ριάλιτι το παιχνίδι. Όταν έβαλαν μέσα τον Κεχαγιά και τον Πυργίδη και είπαν “ποιος να φύγει και να μείνει”, θεώρησα πιο δημοκρατικό να μην μιλήσει κανένας. Μόλις μίλησε ο Νικόλας πήραν τον λόγο και άρχισε ο πόλεμος».

Ενώ, αναφέρθηκε και στην Άννα Μαρία: «Θεωρώ ότι έχει την πιο δυνατή στρατηγική» και δήλωσε: «Η Άννα Μαρία δημιούργησε ένα δωμάτιο μόνη της και αφού το ανέχτηκε ο Big Brother καλά έκανε. Με την Άννα Μαρία και μαγείρεψα μαζί και τη συμπαθούσα πολύ και θεωρώ ότι είναι έξυπνη γυναίκα και παίζει όπως πρέπει να παίξει».

https://streamable.com/g6ev1k

Φυσικά, οι δηλώσεις του τόσο για τον Πυργίδη, όσο και για την Άννα Μαρία προκάλεσαν μια σειρά από σχόλια στο twitter και το «τρολάρισμα» δεν είχε τέλος.

https://twitter.com/ThinkTalkGR/status/1328299833325744128

https://twitter.com/fun_dra27/status/1328297581844328448

https://twitter.com/Laiki_Korasida/status/1328296149392953345

https://twitter.com/tvsxoliastis/status/1328293195504082944