Big Brother: Δύο «στρατόπεδα», μία αποχώρηση και μία υποψηφιότητα – ανατροπή
Reality TV

Big Brother: Δύο «στρατόπεδα», μία αποχώρηση και μία υποψηφιότητα – ανατροπή

Big Brother: Δύο «στρατόπεδα», μία αποχώρηση και μία υποψηφιότητα – ανατροπή

Ποιος βγήκε από απόψε στον τάκο;

Τρεις δυνατοί παίκτες βρέθηκαν στην άβολη θέση της υποψηφιότητας για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα, ο Νίκος, η Ευδοκία και ο Στιβ.

Όλοι τους προσωπικότητες που δεν πέρασαν απαρατήρητες στο σπίτι και που το τελευταίο διάστημα ήταν συνεχώς «χωμένοι» μες στην ίντριγκα και την αντιπαράθεση.

Ο Νίκος και η Ευδοκία ήρθαν κοντά στο παιχνίδι κόντρα στην κλίκα του Στιβ και του Παναγιώτη, οι οποίοι έκαναν ξεκάθαρο το γεγονός ότι τους χωρίζει ένα τεράστιο χάσμα με τους πρώτους.

Απόψε η αγωνία ήταν μεγάλη για όλους.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας πήρε στα χέρια του τα αποτέλεσμα και πρώτη που εξασφάλισε τη θέση της στο παιχνίδι ήταν η Ευδοκία.

https://streamable.com/jvu752

Τα τελευταία λεπτά ο παρουσιαστής θέλησε να επιτείνει την αγωνία για το ποιος μεταξύ Στιβ και Νίκου δεν πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από το κοινό. Λίγες στιγμές αργότερα ανακοίνωνε την αποχώρηση του Στιβ.

https://streamable.com/f4c9sx

Πριν από το φινάλε ο Μεγάλος Αδερφός είχε μία έκπληξη για τους συγκατοίκους. Μία live ψηφοφορία από την οποία θα προέκυπτε ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση για τη νέα εβδομάδα.

Ο Παναγιώτης ψήφισε την Ευδοκία, ο Νίκος τη Σαμάνθα, ο Μιχάλης Γαβαλάς την Ευδοκία και η Μαρία τη Βιολέτα.

Η Σαμάνθα με τη σειρά της έδωσε αρνητική ψήφο στην Ευδοκία, η Άννα στον Παναγιώτη, όπως και ο Ισίδωρος.

Αμέσως μετά, ο Μιχάλης Ευρυπιώτης επέλεξε τη Βιολέτα ενώ η Ευδοκία τη Σαμάνθα. Η Ανχελίτα έβγαλε στη σέντρα την Ευδοκία, η Βιολέτα τον Νάσο. Ο τελευταίος ψήφισε τη Βιολέτα.

Ο Κώστας «έδωσε» την Ευδοκία και η Μαίρη τη Σαμάνθα.

Τις περισσότερες ψήφους πήρε η Ευδοκία που βγήκε στον τάκο και δεν θα έχει δικαίωμα να διεκδικήσει την υποψηφιότητα για αρχηγία.

https://streamable.com/iewwhk