Big Brother – Η Αφροδίτη παίρνει θέση για τον Θέμη: «Δεν δικαιολογώ τη συμπεριφορά του»
Reality TV

Big Brother – Η Αφροδίτη παίρνει θέση για τον Θέμη: «Δεν δικαιολογώ τη συμπεριφορά του»

Big Brother – Η Αφροδίτη παίρνει θέση για τον Θέμη: «Δεν δικαιολογώ τη συμπεριφορά του»

Τι είπε για τη συμπεριφορά του φίλου της μέσα στο παιχνίδι

Για το ξέσπασμα του Θέμη και τους καβγάδες που έγιναν στο σπίτι μετά το άδειασμα της αποθήκης και τις ευθύνες που του έριξαν, μίλησε η φίλη του Αφροδίτη Γεροκωνσταντή στην εκπομπή Love It και την Ιωάννα Μαλέσκου.

«Δεν θέλω να χρησιμοποιώ αρνητικά σχόλια. Τα παιδιά περνούν μεγάλο στρες. Είναι πολλές μέρες κλεισμένα εκεί μέσα. “Τρώγονται” μεταξύ τους, δεν γίνεται να αποφύγεις τέτοιες καταστάσεις», είπε αρχικά η Αφροδίτη για την κατάσταση που επικρατεί αυτήν τη στιγμή στο σπίτι του Big Brother.

https://streamable.com/02il3v

Σχολιάζοντας την αντίδραση του Θέμη και τη συμπεριφορά του είπε: «Συμφωνώ στο ότι είναι μια αδύναμη στιγμή γιατί όλοι φθάνουμε στα άκρα. Δεν δικαιολογώ τη συμπεριφορά του, ούτε του δίνω δίκιο ή άδικο. Απλώς δεν θα έπρεπε να κρίνεται τόσο πολύ ένα παιδί 18 χρόνων, που μπορεί να έχει τρομερή πίεση για λόγους που ούτε τους ξέρουμε καν».

Και συνέχισε: «Εγώ όταν είχε ξεσπάσματα η Άννα Μαρία και η Σοφία δεν βγήκα να πω “Τι κάνουν”. Είναι λογικό να συμβαίνουν αυτά όταν υπάρχει πίεση. Στην περίπτωση του Θέμη δικαιολογείται οι κινητοποίηση των υπολοίπων, επειδή είναι ο πιο μικρός και δεν έχει δώσει δικαιώματα».

https://streamable.com/1wok38

Τέλος, όταν της ανακοινώθηκαν πως υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι η Άννα Μαρία, η Ραμόνα, ο Χρήστος Βαρουξής και ο Δημήτρης Πυργίδης και ότι το «βέτο» πάει στη Σοφία Δανέζη είπε: «Πιστεύω πως η Σοφία θα το χρησιμοποιήσει το “βέτο”. Εγώ στηρίζω όλα τα παιδιά με τα οποία ήμουν κοντά και έχω την εντύπωση ότι η Σοφία θα χρησιμοποιήσει το “βέτο” για να σώσει την Άννα Μαρία ή τον Χρήστο Βαρουξή».

https://streamable.com/ndncmo