Big Brother: Η Σοφία «έπαθε» Κατερίνα Λένη από το MasterChef –  «Είναι όλοι ηλίθιοι!»
Reality TV

Big Brother: Η Σοφία «έπαθε» Κατερίνα Λένη από το MasterChef – «Είναι όλοι ηλίθιοι!»

Big Brother: Η Σοφία «έπαθε» Κατερίνα Λένη από το MasterChef –  «Είναι όλοι ηλίθιοι!»

Ο καυγάς με τον Γρηγόρη και οι σκοπιές

Την Κατερίνα Λένη όσο ήταν στο MasterChef θύμισε η Σοφία ως στρατηγός του σπιτιού στον καυγά της με τον Γρηγόρη στο Big Brother.

Ο Γρηγόρης βγήκε… παραπονούμενος -όπως κάνει συνήθως- για το ρεπό του από τις σκοπιές και η Σοφία που δεν ήθελε να ακούσει άλλη γκρίνια αποφάσισε να διευθετήσει το θέμα και να αλλάξει το ρεπό της Ραμόνας με το δικό του.

Ο Γρηγόρης βέβαια πικαρίστηκε και δήλωσε «είναι προσβολή αυτό που κάνεις για έναν άνθρωπο» και τη Σοφία να του λέει ότι «φάσκει και αντιφάσκει» με αποτέλεσμα να υπάρξει λεκτική ένταση.

Ο ίδιος βέβαια προτίμησε να μην αντιμετωπίσει κατά μέτωπον τη Σοφία αλλά να τα πει στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Φυσικά η περσόνα του «στρατοπέδου» ήταν η Άννα Μαρία που έκανε τα δικά της και τρολάριζε το στρατιωτικό καθεστώς.

https://streamable.com/gtncww

Αργότερα βέβαια, όταν ο Big Brother έδωσε πίνακα για να βγουν οι βραδινές σκοπιές και ο Γρηγόρης δεν αποφάσιζε ποια σκοπιά θέλει αλλά και δεν του άρεσε το ότι ο Μεγάλος Αδελφός περιόρισε τον ύπνο τους.

Συνέχισε να γκρινιάζει με αποτέλεσμα ακόμα και ο Ζακ να τον πει καλομαθημένο στο δωμάτιο επικοινωνίας ενώ έφερε τη Σοφία στα όριά της γιατί την είχε πάρει… μονότερμα.

Έτσι όταν επιτέλους απομακρύνθηκε και την πλησίασε ο Κεχαγιάς του είπε: «Είναι όλοι ηλίθιοι! Πόσες φορές άλλαξε γνώμη;».

«Πολυλογάδες είναι και γκρινιάρηδες» της είπε ο Κεχαγιάς.

https://streamable.com/9web9i