Big Brother: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Χριστίνας και το μένος του Ανδρέα Μικρούτσικου για τους «υπανθρώπους»
Reality TV

Big Brother: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Χριστίνας και το μένος του Ανδρέα Μικρούτσικου για τους «υπανθρώπους»

Big Brother: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Χριστίνας και το μένος του Ανδρέα Μικρούτσικου για τους «υπανθρώπους»

Ποιος είδε τον παρουσιαστή και δεν τον φοβήθηκε!

Μία στιγμή, που σε κανέναν άνθρωπο δεν αξίζει να ζήσει, βίωσε η Χριστίνα Ορφανίδου την περασμένη εβδομάδα, βλέποντας προσωπικές της στιγμές να γίνονται θέαμα μέσα από ροζ βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Τα συναισθήματα ανάμεικτα για την παίκτρια του Big Brother. Στο αποψινό επεισόδιο η Χριστίνα «έλυσε» τη σιωπή της και μίλησε για το θλιβερό περιστατικό, το οποίο όπως αποδείχθηκε συνέβη στην πραγματικότητα δύο χρόνια πριν και όχι αυτή την περίοδο.

Ο «Μεγάλος Αδελφός» κάλεσε τη Χριστίνα στο δωμάτιο και ο Χάρης της έδωσε το βήμα για να εκφράσει τα συναισθήματά της.

Ωστόσο, πριν από τη live σύνδεση, ο οικοδεσπότης έδωσε «πάσα» σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα, στο οποίο η παίκτρια κατόπιν προτροπής του Big Brother έκανε το «καρδιογράφημα» της ζωής της, αφηγούμενη τους μεγαλύτερους σταθμούς στη ζωή της.

https://streamable.com/5tkzd3

Ανάμεσα σε σπουδές, σημαντικές επαγγελματικές επιτυχίες και έρωτες η Χριστίνα αποκάλυψε ότι βίωσε την απιστία αλλά πέρασε και από περίοδο κατάθλιψης μετά το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης.

Το 2017 και το 2018 ήταν δύο χρονιές σταθμοί για εκείνη και όχι με τη θετική χροιά. Ενώ βρισκόταν σε μία πολύ σοβαρή σχέση με έναν άνθρωπο που αγαπούσε ανακάλυψε ότι ασχολείτο με παράνομες δραστηριότητες και τότε ήταν που πρωτοξέσπασαν τα πρώτα σύννεφα.

Όταν του ζήτησε να διακόψει κάθε έκνομες πράξεις κι εκείνος αρνήθηκε αποφάσισε να προχωρήσει τη ζωή της. Όμως, δυστυχώς για εκείνη, δεν φαντάστηκε την «καταιγίδα» που θα ερχόταν.

“Όταν έμαθα για τις παράνομες δραστηριότητές του προσπάθησα να του αλλάξω γνώμη αλλά επειδή δεν άλλαζαν τα πράγματα αποφάσισα να χωρίσουμε. Το πρόβλημα ήταν ότι με τον συγκεκριμένο είχαμε πολλές ευτυχισμένες στιγμές, προσωπικές στα αρχεία μας. Μετά τον χωρισμό μας, όταν γνώρισα κάποιον άλλον άνθρωπο – με τον οποίο πέρασα και ένα τροχαίο –  η προηγούμενη σχέση μου για να με ξεφτιλίσει δημοσιοποίησε στο ίντερνετ τις προσωπικές μας στιγμές και τις μετέδιδε από κινητό σε κινητό στο κοινό μας περιβάλλον».

«Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να με ξεφτιλίσει να αναγκαστώ να φύγω από τη Θεσσαλονίκη, να χάσω πολλά κιλά, τη σχέση μου και πολλές φορές να βιώσω bullying από τρίτα άτομα που είχαν δει τα βίντεο και τις φωτογραφίες».

«Κινήθηκα νομικά αυτός μίλαγε ακόμα άσχημα για έμενα και κυκλοφορούσε τα ίδια πράγματα. Θέλω να δώσω μια συμβουλή σε όλες τις γυναίκες. Ποτέ μα ποτέ να μην βιντεοσκοπούν προσωπικές τους στιγμές γιατί ποτέ δεν ξέρουν τι μπορεί να γίνει και πώς μπορεί ο άλλος να τις εκμεταλλευτεί», είπε χαρακτηριστικά.

https://streamable.com/9i7zym

Τότε ο Big Brother τη ρώτησε τι θα του έλεγε σε περίπτωση που τον είχε μπροστά της.

https://streamable.com/oc6rlf

Κατά την επιστροφή στο Live είδαμε έναν Ανδρέα Μικρούτσικο, όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί.

Μαινόμενος, άρχισε να καταφέρεται με οργή εναντίον του πρώην συντρόφου της Χριστίνας και της κατάπτυστης πράξης τους λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Είμαι έξαλλος, είμαι έξω φρενών είμαι έτοιμος να βγω από τα ρούχα μου κυριολεκτικά. Αυτό που μάθαμε είναι ανεπίτρεπτο. Μιλάμε για έναν τύπο μισογύνη, που μισεί τις γυναίκες. Ένας φαλλοκράτης του κερατά, ένας ανύπαρκτος, ένας άνθρωπος που δεν έχει προσωπικότητα, που δεν σε αγάπησε. Η ευθύνη σου είναι που έμπλεξες με αυτό το πράγμα, όχι το βίντεο.

Μην κλαις για το βίντεο, δεν διαπομπεύεσαι εσύ, αυτός ο αγύρτης διαπομπεύεται και κάθε αγύρτης που χρησιμοποιεί τέτοια στοιχεία εναντίον των γυναικών. Αμάν πια με αυτή την ιστορία και το διαδίκτυο, μία επαναστατική διαδικασία που θέλουν να την πάνε πίσω τα απολειφάδια της κοινωνίας.

Μην κλαις κορίτσι μου, θύμωσε κορίτσι μου. Καταδίκασέ τον και μαζί και όλη η κοινωνία.  Δεν είναι άνθρωποι αυτοί, είναι υπάνθρωποι. Μην σκας για τον παλιοκερατά».

https://streamable.com/bhyosl