Big Brother: «Λύγισε» ο Χρήστος Βαρουξής
Reality TV

Big Brother: «Λύγισε» ο Χρήστος Βαρουξής

Big Brother: «Λύγισε» ο Χρήστος Βαρουξής

Τα λόγια του στο δωμάτιο επικοινωνίας

Η αποχώρηση του Παναγιώτη Βαρουξή φαίνεται πως επηρέασε πάρα πολύ τον δίδυμο αδερφό του Χρήστο, που έμεινε πίσω στο σπίτι του Big Brother.

Στο αποψινό επεισόδιο μιλώντας στο δωμάτιο επικοινωνίας, ο 22χρονος παίκτης δεν άντεξε και «λύγισε»: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι λείπει. Νομίζω ότι απλά είναι στην τουαλέτα, ότι είναι στην κουζίνα. Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι δεν θα έρθει καθόλου.

Στη ζωή μας δεν έχουμε περάσει και τα καλύτερα χρόνια. Υπάρχουν στιγμές που περάσαμε ωραία αλλά και στιγμές που δυσκολευτήκαμε πολύ οικογενειακά. Πριν μπούμε στο Big Brother ήμασταν σε μια δύσκολη κατάσταση.

Εμείς λόγω στρατού δεν είχαμε τη δυνατότητα να δουλέψουμε. Οι δικοί μας δουλεύαν όσο μπορούσαν… Ο πατέρας μου ήταν στον τουρισμό και δεν υπήρχε δουλειά. Η μητέρα μου δούλευε και προσπαθούσε να μην μας λείψει τίποτα. Δεν πετούσαμε στα σύννεφα.

Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι ότι ίσως εγώ έχω μια ευκαιρία. Μια στις έντεκα να κερδίσω αυτό το έπαθλο και να πάω τα χρήματα στους γονείς μου.

Νιώθω μισός γιατί ο Παναγιώτης είναι δίπλα μου 22 χρόνια. Και τώρα το κρεβάτι όταν ξάπλωνα περίμενα να έρθει και αυτός για να νιώσω το στρώμα να κάθεται και από την πλευρά του Παναγιώτη. Ένιωθα το βάρος του και μπορούσα να κοιμηθώ.

Χθες το βράδυ περίμενα να έρθει αλλά δεν ήρθε ποτέ», δήλωσε με δάκρυα στα μάτια ο Χρήστος Βαρουξής.

Δείτε το βίντεο: