Big Brother: Ο «δικαστής» και νέος αρχηγός, Ισίδωρος και η «δικηγόρος» του – Ποιοι είναι η «ρυζού», η «γλάστρα» και η «βασιλική οικογένεια»;
Reality TV

Big Brother: Ο «δικαστής» και νέος αρχηγός, Ισίδωρος και η «δικηγόρος» του – Ποιοι είναι η «ρυζού», η «γλάστρα» και η «βασιλική οικογένεια»;

Big Brother: Ο «δικαστής» και νέος αρχηγός, Ισίδωρος και η «δικηγόρος» του – Ποιοι είναι η «ρυζού», η «γλάστρα» και η «βασιλική οικογένεια»;

Ο Ισίδωρος έχει κάνει τελικά το σπίτι άνω κάτω

Μεγάλη… σουπιά αποδεικνύεται ο Ισίδωρος που από την προηγούμενη εβδομάδα έβαλε στο μάτι την Ευδοκία και φαίνεται πως έχει σχέδιο να την εξοντώσει.

Η παίκτρια έχει πέσει ήδη σε δυσμένεια και ειδικά της Ανχελίτας, στην οποία «βάζουν» λόγια ότι η Ευδοκία καλοβλέπει τον Παναγιώτη (με τον οποίο πλέον έχουν ανοιχτά σχέση).

«Θέλω να είμαι επιφυλακτική μαζί της» λέει η Ανχελίτα στον Μεγάλο Αδελφό.

Ο καβγάς για το ρύζι

Την ίδια στιγμή, ο Ισίδωρος αποφασίζει να συγκρουστεί με την Ευδοκία με φόντο μία κατσαρόλα ρύζι που παραλίγο να καεί. Ο Ισίδωρος την κατηγόρησε στο δωμάτιο επικοινωνίας ότι θέλει να τα κάνει όλα μόνο με τον δικό της τρόπο.

Η πιο πιστή του οπαδός, η «δικηγόρος» του φαίνεται ότι είναι η Ανχελίτα, η οποία όταν πήρε χαμπάρι τον καβγά δήλωσε στο δωμάτιο επικοινωνίας ότι «όποιος τα βάλει τον Ισίδωρο θα έχει να κάνει μαζί μου». Πού να ήξερε βέβαια ότι ο Ισίδωρος άλλα λέει μπροστά της  και άλλα πίσω της.

Ο «δικαστής» Ισίδωρος έκοψε και έραψε στην πλάτη των συμπαικτών του

Το καλύτερο όλων όμως το φύλαγε ο «δικαστής» Ισίδωρος για το δωμάτιο επικοινωνίας όπου είχε ράμματα για τη γούνα αρκετών συμπαικτών του.

Προηγουμένως μετέφερε με τον δικό του τρόπο στους συμπαίκτες του που θεωρεί ότι επηρεάζει τη δυσαρέσκειά του για την Ευδοκία, αποκαλώντας την «ρυζού» ενώ έκανε λόγο για τον «βασιλιά»και τη «βασίλισσα» του σπιτιού.

Κατά τα λεγόμενά του, βασιλιάς είναι ο Στιβ και βασίλισσα η Σύλια που θέλει να τη θέλει ο βασιλιάς γιατί την ενδιαφέρει η εικόνα. «Είσαι μοντέλο ή τραγουδίστρια; Εκεί θα κολλήσει. Μπήκε στην κλίκα γιατί κοντά στον βασιλικό ποτίζεται κι η γλάστρα. Φλερτάρει τον Στιβ γιατί πουλάει.

Αποκάλεσε «μικρό αδελφό του βασιλιά» τον Παναγιώτη και την Ανχελίτα «η του Παναγιώτη».

Οι τέσσερις αποτελούν τη «βασιλική οικογένεια» «και κάπου εκεί προσπαθεί να μπει και η Σαμάνθα» είπε.

Αυτό που δεν περίμενε κανείς είναι ότι μετά από όλο το «θάψιμο» ο Ισίδωρος θα γινόταν αρχηγός του σπιτιού σε ένα αγώνισμα ισορροπίας που κέρδισε.

Και έδωσε αμέσως δείγματα του βασιλικού «διαίρει και βασίλευε». «Επειδή δεν μπορώ να ενώσω ότι δεν ενώνεται θα επιλέξω  να διχάσω ό,τι διχάζεται».

Σε μία άκρως υποκριτική κίνηση, ο Παναγιώτης που από την πρώτη μέρα του είχε επιτεθεί ότι παράτησε τη μάχη έσπευσε να του δώσει συγχαρητήρια για τη νίκη του.

Φυσικά ο Ισίδωρος θεώρησε ότι τα λόγια του είναι ψεύτικα. «Ξέρουν να παίζουν, ξέρουν να υποκρίνονται. Η υπερβολή έφτασε στο μεγαλείο της» είπε.

Ο ίδιος λίγο αργότερα αγκάλιαζε την Ανχελίτα και έκανε αγάπες δεχόμενος τα δικά της συγχαρητήρια ενώ προηγουμένως την είχε «θάψει»… αρχηγικά!

Τι λέει το Twitter;

Το μένος ορισμένων παικτών για την Ευδοκία φαίνεται ότι έχει στρέψει το Twitter υπέρ την και εναντίον του Ισίδωρου που του καταλογίζουν πονηρό παιχνίδι.

https://twitter.com/Di__Ar__/status/1437533632797741069