Big Brother: Ο Δημήτρης Κεχαγιάς απαντά στους επικριτές του – «Δεν είμαι τραμπούκος»
Reality TV

Big Brother: Ο Δημήτρης Κεχαγιάς απαντά στους επικριτές του – «Δεν είμαι τραμπούκος»

Big Brother: Ο Δημήτρης Κεχαγιάς απαντά στους επικριτές του – «Δεν είμαι τραμπούκος»

Το μήνυμα μέσα από τα social media μετά την αποχώρησή του

Ο καβγάς και οι απειλές στον Χρήστο Βαρουξή στάθηκαν τελικά η αφορμή για να αποχωρήσει ο Δημήτρης Κεχαγιάς από το σπίτι του Big Brother. Μετά την οργή των τηλεθεατών στο twitter που ζητούσαν την αποβολή του και τα σχόλια που ακούστηκαν για το bullying μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, ο Δημήτρης Κεχαγιάς αποχώρησε στο χθεσινό live.

Ο πρώην παίκτης του Βig Brother θέλησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram να μιλήσει για πρώτη και τελευταία φορά στους επικριτές του, αλλά και να ευχαριστήσει όλους εκείνους που του έστειλαν θετικά μηνύματα.

«Είμαι κι εγώ σπίτι μου. Στο πραγματικό μου σπίτι. Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που κάνω κι εγώ ένα video για να ασχοληθώ με όλες τις κριτικές που βλέπω από χθες. Θα μιλήσω πρώτα για τους ανθρώπους που μου έχουν στείλει πάρα πολλά μηνύματα. Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας και θετικά λόγια που μου λέτε», είπε αρχικά ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Και συνέχισε: «Για τους υπόλοιπους, για όλα τα αρνητικά που βλέπω, για τον σχολιασμό μου, για τα παντελόνια μου και ό,τι έχει να κάνει με τη Σοφία, επειδή οι περισσότεροι δυστυχώς είστε άνδρες, θέλω να σας πω πως οι άνδρες δεν είναι έτσι. Άρα κατ’ εμέ δεν είστε άνδρες. Ένας άνδρας παραδέχεται και αποδέχεται και δεν φοβάται να “τσαλακώσει” την εικόνα του.

Έφυγα από το σπίτι για κάτι το οποίο θεωρώ – και με γεγονότα πάντα μιλάω – ότι οι άλλοι άνθρωποι ξεπέρασαν τα όρια πολύ περισσότερο από εμένα. Εγώ δεν ακούμπησα κανέναν. Το ότι νευρίασα, εκτέθηκα, ναι. Πιέστηκα πάρα πολύ. Έχει να κάνει με τον εγκλεισμό, έχει να κάνει με το ότι προσβλήθηκα σαν άνθρωπος με πολλές καταστάσεις μέσα στο σπίτι που ίσως και να έχετε μπορέσει να δείτε. Άρα καλό θα ήταν να μην το κρίνετε τόσο σπασμωδικά.

Δεν είμαι τραμπούκος. Εγώ δεν ακούμπησα κανέναν, άλλοι έχουν ακουμπήσει εκεί μέσα και δεν κρίθηκαν όπως κρίθηκα εγώ, αλλά μάλλον έτσι ήταν να πάει η κατάσταση.

Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν μπόρεσα να παίξω ρόλους μέσα στο σπίτι. Δεν θα έπαιζα ρόλους για καμία κάμερα, για φράγκα για πρώτη, δεύτερη θέση. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα. Εγώ ήμουν ο Δημήτρης που ήμουν πριν μπω, που είμαι τώρα και θα συνεχίσω να είμαι και σε όποιον αρέσω. Τα αρνητικά σας σχόλια πάνε στον κάδο. Δεν πειράζει, όλοι έχουν άποψη. Λίγοι με ξέρουν, λίγοι θα με γνωρίσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κεχαγιάς.