Big Brother: Η… «κωλοτούμπα» Θέμη προς Ζακ και Βαρουξή προς Άννα Μαρία και οι haters της που έκαναν την εμφάνισή τους
Reality TV

Big Brother: Η… «κωλοτούμπα» Θέμη προς Ζακ και Βαρουξή προς Άννα Μαρία και οι haters της που έκαναν την εμφάνισή τους

Big Brother: Η… «κωλοτούμπα» Θέμη προς Ζακ και Βαρουξή προς Άννα Μαρία και οι haters της που έκαναν την εμφάνισή τους

Πολύ ύποπτο, υποστηρίζουν οι φανς της

Τα νέα δεδομένα που διαμόρφωσε ο Big Brother μία εβδομάδα πριν από τον τελικό έριξε φως και σε κάποιους πιο «ήσυχους» μέχρι σήμερα παίκτες.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Θέμης. Ο παίκτης αποφάσισε να αρχίσει να χρησιμοποιεί τη στρατηγική και το πρώτο άτομο που προσέγγισε ήταν φυσικά η Άννα Μαρία.

Έτσι παρουσία του Ζακ αποφάσισε να κάνει μια συζήτηση για την ουδετερότητα του Γρηγόρη.

«Η Άννα Μαρία έχει δίκιο σε αυτά που λέει, υπάρχουν άτομα που έχουν φτάσει εδώ και δεν παίρνουν μέρος» είπε χαρακτηριστικά. Αυτή ήταν η πρώτη του…. κωλοτούμπα διερευνώντας τις προθέσεις της Άννας Μαρίας, η οποία του είπε να μην τους κάνει φίλους.

Ο Θέμης δήλωσε ενοχλημένος από το γεγονός ότι Πυργίδης, Ζακ και Γρηγόρης έριξαν χώμα σε όλους και θέλησε να το διερευνήσει.

«Διπλωμάτες του κερατά» ακούστηκε η Άννα Μαρία να λέει από το βάθος.

https://streamable.com/0ailvr

Η δεύτερη κωλοτούμπα ήρθε από τον Χρήστο Βαρουξή που έπιασε την Άννα Μαρία στο καπνιστήριο και προσπαθούσε να την πείσει για τα λάθη της απέναντί του και να την εξευμενίσει.

Η συζήτηση έγινε για τους haters που προσπαθούν να μην φορτωθούν οι υπόλοιποι. Η Άννα Μαρία εκδήλωσε τη συμπάθειά της στον Θέμη για σήμερα και ο Βαρουξής το ίδιο.

Την ίδια στιγμή του είπε ότι της έχει κάνει πολλά και του επεσήμανε ότι ο Παναγιώτης δεν συμφωνεί με τη στάση του καθώς είναι εκτός παιχνιδιού και τα βλέπει πιο καθαρά.

«Μην μου αρχίσεις πάλι τον πόλεμο» τον προειδοποίησε.

Ο ίδιος στο δωμάτιο επικοινωνίας ξαφνικά αναγνώρισε ότι έχει δίκιο και επίσης ξαφνικά δεν του άρεσε το ότι ο Πυργίδης έριξε χώμα σε όλους και κυρίως στον Θέμη, τον νέο εκλεκτό της Άννας Μαρίας.

«Με την Άννα Μαρία θέλω να έχω επαφές» κατέληξε να λέει.

https://streamable.com/hp0uwg

Σε δεύτερη συνομιλία με την Άννα Μαρία, ο Θέμης αποφάσισε να ρίξει πάλι άδεια λέγοντάς της ότι ο Γρηγόρης είχε πει ανοιχτά ότι παίζει με στρατηγική.

Και τότε εκείνη του ξαναείπε ότι θα τον βλάψουν.

https://streamable.com/2s4gj7

Ο Θέμης όμως προχώρησε στο επόμενο στάδιο του σχεδίου του. Προσέγγισε τον Ζακ και τον ρώτησε στα ίσια γιατί έβαλε χώμα σε όλους και ποιον δεν θέλει να δει στην πεντάδα.

«Γιατί βάλατε χώμα και μεταξύ σας και στον εαυτό σας;» τον ρώτησε θέλοντας ξεκάθαρο όνομα.

«Γι’ αυτό έβαλα τη Σοφία. Αυτό που εννοούσα είναι ότι όλοι μας έχουμε κάνει πράγματα που έχουμε θίξει ή αδικήσει κάποιον. Μου φάνηκε δίκαιο εφόσον είπα τη γνώμη μου για το ποιος δεν ήθελα να είναι στην πεντάδα».

Ο Θέμης επέμεινε και τον ρώτησε αν θέλει τον ίδιο στην πεντάδα. Όπως είπε στο δωμάτιο επικοινωνίας δήλωσε ότι όλο το σπίτι παίζει στρατηγικά αλλά δεν θέλει να εκνευριστεί.

«Δεν θα τον βγάλω άγιο αλλά προφανώς είναι το μόνο άτομο που είναι κυριολεκτικά κοντά μου. Μου έδωσε διευκρινίσεις και είναι απλά ο Ζακ που μπήκε σε μια κατάσταση που δεν ήθελε και δεν ισχύει αυτό που λέει η Άννα Μαρία».

https://streamable.com/5sjxd1

Το Twitter είναι διχασμένο και από το γεγονός ότι ξαφνικά εμφανίστηκαν haters της Άννας Μαρίας και το αποδίδουν μάλιστα σε συντονισμένη κίνηση των παικτών που είναι έξω.

Δεν πιστεύουν τον Βαρουξή αλλά καταλογίζουν δόλο και στην προσέγγιση του Θέμη προς τον Ζακ.

https://twitter.com/Efialtis2/status/1336094069630652419

https://twitter.com/Oso_Exw_Fwni/status/1336087620888256513

https://twitter.com/dimitrakim/status/1336087750165094402