Big Brother: Οι «ψευτομαγκιές» του Ισίδωρου δεν περνούν στο Twitter που «δίκασε» τον «κριτή των πάντων»
Reality TV

Big Brother: Οι «ψευτομαγκιές» του Ισίδωρου δεν περνούν στο Twitter που «δίκασε» τον «κριτή των πάντων»

Big Brother: Οι «ψευτομαγκιές» του Ισίδωρου δεν περνούν στο Twitter που «δίκασε» τον «κριτή των πάντων»

Οι fans του reality δηλώνουν ψευτόμαγκες και στηρίζουν ανοιχτά τον όχι και τόσο συμπαθή Παναγιώτη Πέτσα

Η επιστροφή του Ισίδωρου στο σπίτι του Big Brother έφερε ένταση στους συμπαίκτες του, καθώς εκείνος, παρακολουθώντας όλη την εβδομάδα τι συμβαίνει μέσα σε αυτό, πήρε την απόφαση να αλλάξει τον έναν υποψήφιο και στη θέση του να βάλει έναν άλλον.

Ο Ισίδωρος δήλωσε ότι δεν του αρέσουν οι «ψευτομαγκιές», «δείχνοντας» τον Παναγιώτη Πέτσα και τον έθεσε τρίτο υποψήφιο, βγάζοντας τη Σαμάνθα από τη δύσκολη θέση.

Στο live της Παρασκευή, η παραγωγή έδειξε νέο απόσπασμα από το τι συνέβη την ημέρα της επιστροφής του παίκτη από το «μυστικό δωμάτιο» στο σπίτι και εκτός από την άρνησή του να χαιρετήσει τον Παναγιώτη, κάτι παρόμοιο έκανε και με την Ευδοκία.

Ο Ισίδωρος της είπε ότι υποπτεύεται ότι έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Πέτσα, τα οποία δεν του αρέσουν, ωστόσο θέλει πρώτα να τη γνωρίσει για να κρίνει. Από την άλλη η Ευδοκία, παρά τα όσα άκουσε, τον αγκάλιασε και τον καλωσόρισε.

https://streamable.com/dwy48k

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα συνδέθηκαν με το σπίτι για μια συζήτηση τόσο με τον Ισίδωρο, όσο και με τον Παναγιώτη Πέτσα, με την παρουσιάστρια να τον ρωτά γιατι ήταν τόσο καυστικός ή αυστηρός στην κρτική του.

«Για εμένα η εβδομάδα αυτή ήταν δύσκολη. Όταν οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές η κρίση μπορεί να μην είναι απόλυτα σωστή. Παρατήρησα προσεκτικά και προσπάθησα να κρίνω δίκαια», δήλωσε ο Ισίδωρος, ενώ στην ερώτηση της Αφροδίτης Γραμμέλη για το ποια είναι τα χαρακτηριστικά του «ψευτόμαγκα» που είδε πάνω στον Παναγιώτη, εκείνος δεν απάντησε ξεκάθαρα.

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο Στιβ, ο οποίος σε αυστηρό τόνο πήρε ξεκάθαρα το μέρος του Πέτσα και δήλωσε ότι και εκείνος είναι «ψευτόμαγκας», καθώς έχει αρχηγικές τάσεις.

https://streamable.com/c4myul

Ο μεγαλύτερος κριτής του Ισίδωρου, ο κόσμος

Το Twitter δεν άντεξε ούτε την πολυλογία του Ισίδωρου, αλλά ούτε και την κριτική του και τον «δίκασε», παρά το γεγονός ότι δεν συμπαθεί τον Παναγιώτη Πέτσα. Την ίδια στιγμή, χάρηκε με τα λόγια του Στιβ Μιλάτου.