Big Brother – Ψηφοφορία: «Μου έχει γδάρει την ψυχή, με πρόδωσε»
Reality TV

Big Brother – Ψηφοφορία: «Μου έχει γδάρει την ψυχή, με πρόδωσε»

Big Brother – Ψηφοφορία: «Μου έχει γδάρει την ψυχή, με πρόδωσε»

Πολύ φορτισμένοι οι παίκτες καθώς οι καυγάδες είναι πλέον καθημερινοί μεταξύ τους

Η ψηφοφορία των παικτών για την ανάδειξη των υποψήφιων για αποχώρηση έκρυβε θυμούς αλλά και πολλή στρατηγική.

Η πτέρυγα του αντιδημάρχου ψήφισε στρατηγικά τον Ζακ και τον Γρηγόρη. Η πτέρυγα του Δημήτρη Κεχαγιά έβαλε ως στόχο την Άννα Μαρία, τη Ραμόνα και τον Χρήστο Βαρουξή.

Πρώτος ψήφισε ο Γρηγόρης που έριξε αρνητική ψήφο στον Χρήστο και στη Ραμόνα.

Ο Πυργίδης ψήφισε την Άννα Μαρία γιατί δημιουργεί εντάσεις και ο Γρηγόρης επειδή δεν είναι κοντά και δεν έχουν κάτι κοινό.

Η Άννα Μαρία ψήφισε πρώτα τον αντιδήμαρχο γιατί δεν αντέχει να τον βλέπει, αποκαλώντας τον «κόλακα» και φυσικά τη Ραμόνα επειδή την πρόδωσε. «Μου έχει γδάρει την ψυχή μου» είπε χαρακτηριστικά.

Πολύ φορτισμένη ήταν και η ψήφος του Θέμη προς την Άννα Μαρία μετά τον καυγά τους ενώ ψήφισε και τον Χρήστο Βαρουξή επειδή είναι πολύ ανταγωνιστικός.

Η Ραΐσα δήλωσε ότι θέλει να παίξει… μπαλίτσα και ψήφισε την Άννα Μαρία επειδή δεν ξεχνάει τις βρισιές της στον καυγά τους και τον Πυργίδη επειδή έχει «πέσει» και κρύβεται χωρίς να λέει τη γνώμη του.

https://streamable.com/tfkx99

Ο Χρήστος Μακρίδης ψήφισε τον Γρηγόρη και τον Ζακ επειδή δεν έχουν περάσει ποτέ από τη θέση του προτεινόμενου.

Η Ραμόνα ψήφισε φυσικά την Άννα Μαρία επειδή είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση και ένα τεράστιο ψέμα όπως είπε για να τη λυπάται ο κόσμος. Ψήφισε και τον Γρηγόρη γιατί δεν εκφράζει άποψη.

Η Σοφία ψήφισε τη Ραμόνα επειδή έβαλε λόγια στον Θέμη και καυγάδισε με την Άννα Μαρία και τον Χρήστο επειδή ανακάλυψε ότι οι απόψεις που έχει είναι όντως δικές του και όχι άλλων.

Ο Χρήστος Βαρουξής ψήφισε τον Γρηγόρη επειδή τον θεωρεί επικίνδυνο και ότι έχει στρατηγική να αποφεύγει τις συζητήσεις και τον Ζακ για τους ίδιους λόγους.

Ο Ζακ ψήφισε την Άννα Μαρία επειδή ξεσπάει και τον κούρασε και τη Ραμόνα επειδή βάζει λόγια στους παίκτες με αφορμή τον καυγά που έκανε ο Θέμης με την Άννα Μαρία.

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς ψήφισε τον Βαρουξή γιατί μιλάει πολύ χωρίς να σκέφτεται και την Άννα Μαρία γιατί δεν του ταιριάζει ο ρόλος που παίζει. Ως αρχηγός με δικαίωμα σε διπλή ψήφο, την έριξε στον Χρήστο.

https://streamable.com/d60jlf

Από την ψηφοφορία αναδείχτηκαν υποψήφιοι η Άννα Μαρία, η Ραμόνα, ο Χρήστος Βαρουξής και ο Γρηγόρης.

Όλα θα κριθούν φυσικά στην αυριανή δοκιμασία για το βέτο.