Big Brother – Ραΐσα: Βγήκε με Skype στη Μαλέσκου και μίλησε για το πάρτι εν μέσω καραντίνας
Reality TV

Big Brother – Ραΐσα: Βγήκε με Skype στη Μαλέσκου και μίλησε για το πάρτι εν μέσω καραντίνας

Big Brother – Ραΐσα: Βγήκε με Skype στη Μαλέσκου και μίλησε για το πάρτι εν μέσω καραντίνας

Τι είπε και για τους επικούς καυγάδες στο ριάλιτι και το φλερτ με τον Χρήστο Βαρουξή

Για το σάλο που προκλήθηκε μετά το πάρτι που έκανε μαζί με την Αφροδίτη του Big Brother μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι μίλησε η Ραΐσα Κόντι. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, αν και αρχικά είχε προγραμματιστεί να βρίσκεται καλεσμένη στην εκπομπή Love It με την Ιωάννα Μαλέσκου, βγήκε τελικά μέσω σύνδεσης με Skype.

Με ανανεωμένο look και νέο χρώμα στο μαλλί, η Ραΐσα μίλησε για το πάρτι που έγινε εν μέσω πανδημίας και χωρίς να τηρούνται τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, αναφέροντας πως όλοι οι συμμετέχοντας ήταν covid free.

«Για να μάθουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται εγώ δεν έχω γενέθλια. Έχω γενέθλια 2 Ιουλίου και είναι Καρκίνος με Λέοντα. Όταν βγήκα από το Big Brother δεν είχα κανένα άνθρωπο στην Αθήνα, είχα μόνο την Αφροδίτη, που με αγκάλιασε και με κάλεσε σπίτι της. Η Αφροδίτη κάνει καραντίνα με τον κολλητό της, τον Μάνο, που αυτός μου έφτιαξε και το μαλλί και εκείνη την ημέρα είχε γενέθλια. Ήρθαν τρία άτομα στο σπίτι που ήταν γείτονες να του ευχηθούν και να κόψουν μια τούρτα. Δεν έγινε κανένα πάρτι και είναι απαράδεκτο που κάθονται και ασχολούνται με αυτά τα πράγματα», είπε αρχικά η Ραΐσα.

Όταν η δημοσιογράφος όμως της απάντησε ότι: «Βλέπω ότι είναι παραπάνω άτομα και δεν τηρούνται τα μέτρα προστασίας», εκείνη ανέφερε: «Όλα τα άτομα που βλέπετε είναι covid free, έχουν κάνει όλοι τεστ.

Η Αφροδίτη προσέχει πάρα πολύ γιατί η μητέρα της είναι σε ευπαθείς ομάδες. Κι εγώ προσέχω πάρα πολύ. Δεν είμαι αναίσθητη για να βάλω σε κίνδυνο τον εαυτό μου και της μάνας μου. Είναι άσχημο που βγάζουν κακία χωρίς να ξέρουν πράγματα. Δεν θα πήγαινα να κάνω πάρτι. Δεν ήταν καθόλου πάρτι».

https://streamable.com/egp2z4

Έπειτα μιλώντας για το Big Brother και τη σχέση της με τη Σοφία και την Άννα Μαρία είπε: «Μην συγκρίνετε τη Σοφία με την Άννα Μαρία. Η Σοφία δεν με προκάλεσε ποτέ. Η Άννα Μαρία με προκαλούσε συνέχεια».

https://streamable.com/p8tbpo

Τέλος, μιλώντας για το φλερτ με τον Χρήστο Βαρουξή δήλωσε: « Όταν μπήκα στο παιχνίδι ήρθε ο Χρήστος με πλησίασε και με φλέρταρε. Δεν τον ερωτεύτηκα, αλλά το φλερτ ήταν ωραίο. Αλλά όταν μπήκε και ο αδελφός του ένιωσα ότι με κορόιδεψαν και με χρησιμοποίησαν».

https://streamable.com/84pc7c