Big Brother – Ραμόνα: «Με την Άννα Μαρία, τη Σοφία και τον Γρηγόρη δεν θα ήθελα να έχω καμιά επαφή»
Reality TV

Big Brother – Ραμόνα: «Με την Άννα Μαρία, τη Σοφία και τον Γρηγόρη δεν θα ήθελα να έχω καμιά επαφή»

Big Brother – Ραμόνα: «Με την Άννα Μαρία, τη Σοφία και τον Γρηγόρη δεν θα ήθελα να έχω καμιά επαφή»

Τι αποκάλυψε για την αποχώρηση από το παιχνίδι

Καλεσμένη της Ιωάννας Μαλέσκου στην εκπομπή Love It ήταν σήμερα η Ραμόνα Μοροσάνου και μίλησε για την αποχώρησή της από το Big Brother, την κόντρα με την Άννα Μαρία και τη Σοφία, αλλά και όλα όσα έζησε αυτό το διάστημα μέσα στο σπίτι. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, μάλιστα, εξομολογήθηκε πως υπάρχουν κάποιοι παίκτες με τους οποίους δεν θέλει καμιά επαφή μετά το Βig Brother.

«Κατάλαβα ότι ήταν μια δύσκολη ψηφοφορία. Κατάλαβα και τη στρατηγική κίνηση της Σοφίας. Το περίμενα και δεν το περίμενα να αποχωρήσω. Είδα πως ο Δημήτρης είχε εξαφανιστεί τις τελευταίες εβδομάδες και δεν ήξερα αν θα του στοιχίσει», είπε αρχικά για την αποχώρηση της η Ραμόνα.

Και συνέχισε: «Με τη Σοφία δεν είχαμε από την αρχή καλές σχέσεις. Δεν νομίζω ότι με ζήλευε λόγω του Κεχαγιά. Δεν την άφησα καθόλου να με επηρεάζει από την αρχή με την Άννα Μαρία… Στην αρχή έκανα περισσότερο παρέα με τον Κεχαγιά. Προς το τέλος με πλησίασε και πάλι, ίσως για να κάνει τη Σοφία να ζηλέψει».

Για τη στιγμή που ένιωσε έτοιμη να ανοίξει την πόρτα και να φύγει από το Big Brother είπε: «Έχω κουραστεί, είχα δει τόσα πράγματα και ήμουν έτοιμη να φύγω. Το έκανα κυριλέ, μπήκα κυρία και ήθελα να φύγω κυρία. Πήγα και κάναμε μια συζήτηση με τον Big Brother και είπα ότι ο λόγος που ήθελα να φύγω ήταν το θέατρο».

Για τον καβγά Θέμη και Σοφίας είπε: «Κατάλαβα ότι οι περισσότεροι ήρθαν διαβασμένοι στο Big Brother. Η συζήτηση με τον Θέμη έγινε μετά από μια συνολική συμπεριφορά που είδα».

Ενώ, αναφέρθηκε και στην Άννα Μαρία: «Σας θυμίζω ότι από την αρχή του παιχνιδιού όλο το σπίτι ήταν ενάντια στην Άννα Μαρία. Δεν ήμουν ποτέ φίλη της. Είπα μπαίνω και βγαίνω μόνη μου. Οι φιλίες θα δείξουν αν υπάρχουν μετά από το παιχνίδι. Δεν ήρθα για να κάνω φιλίες, όταν υπάρχει ένα έπαθλο 100.000 ευρώ. Όταν είδα ότι πετά μια κακία, μια δεύτερη και έκραζε όλους στο σπίτι, εγώ ήθελα το δίκιο. Δεν είχα ποτέ τέτοια άτομα στη ζωή μου και δεν έχω ζήσει τέτοιες καταστάσεις».

Και συμπλήρωσε: «Ήμουν αληθινή και αυθόρμητη. Αν ήθελα να παίξω στρατηγικά… Η Άννα Μαρία έκανε προσπάθειες να τα ξαναβρούμε. Δεν νομίζω ότι η Άννα Μαρία στενοχωρήθηκε με την αποχώρησή μου. Παρακαλούσε να μείνει ο Μπέντζι».

Αναφερόμενη και στον Χρήστο Βαρουξή, δήλωσε: «Ο Χρήστος με πλησίασε αλλά στις πράξεις το έδειχνε ότι φοβάται και ήθελε πάρα πολύ να μείνει και να κερδίσει βέτο και ασυλίες».

Τέλος, στην ερώτηση της Ιωάννας Μαλέσκου με ποιον παίκτη δεν θα έκανε ποτέ ξανά παρέα μετά το παιχνίδι είπε: «Με την Άννα Μαρία, τη Σοφία και τον Γρηγόρη δεν θα ήθελα να έχω καμιά επαφή».

https://streamable.com/jd4apf