Big Brother – Συγκλονίζει η Σοφία Δανέζη: «Ο πατέρας μου “έφυγε” από καρκίνο. Έλιωσε…»
Reality TV

Big Brother – Συγκλονίζει η Σοφία Δανέζη: «Ο πατέρας μου “έφυγε” από καρκίνο. Έλιωσε…»

Big Brother – Συγκλονίζει η Σοφία Δανέζη: «Ο πατέρας μου “έφυγε” από καρκίνο. Έλιωσε…»

Η συγκινητική εξομολόγηση και το παράπονο του Δημήτρη για εκείνη

Το παράπονό του για την απόμακρη στάση της Σοφίας μοιράστηκε ο Δημήτρης Κεχαγιάς με την Αφροδίτη.

Μετά την προτροπή του να «αραίωσουν» λίγο εξαιτίας της αρνητικής εικόνας που έχει βγει προς τα έξω εκείνη φαίνεται πως πειράχτηκε κι έκτοτε είναι ψυχρή απέναντί του.

«Της είπα χθες, Σοφία μου κομμένα τα πολλά πολλά και ήταν πολύ στραβωμένη. Σήμερα το πρωί σηκώθηκε και ήταν πλήρως αποκομμένη, ενώ εγώ δεν ήθελα να την αποκόψω. Να την προστατέψω ήθελα από όλο αυτό».

Την ίδια ώρα στο δωμάτιο επικοινωνίας ο παίκτης του ριάλιτι παραδέχτηκε πως τη φλερτάρει κι ότι από την αρχή, όμως, ξεκαθάρισε τα πράγματα.

«Εννοείται ότι την φλερτάρω, είναι πάρα πολύ ωραία γυναίκα. Δεν το συζητάω αυτό και δεν το έχω κρύψει ποτέ. Δεν είμαι κανένα παιδάκι να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου. Από την πρώτη μέρα που έχουμε μπει εδώ μέσα έχουμε πει δυο, τρία πράγματα τα οποία τα σέβομαι», τόνισε.

https://streamable.com/bw1gi7

Λίγο αργότερα, η Σοφία Δανέζη συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό μιλώντας για τη μάχη που έδωσε ο πατέρας της με τον καρκίνο και το πόσο την κλόνισε ο χαμός του.

«Ήμουν 25 όταν «έφυγε» ο πατέρας μου από τη ζωή. Ήμασταν πολύ κοντά, Όταν αρρώστησε ήμουν 23 ετών, τρέξαμε πολύ μαζί, τα έζησα όλα μαζί μου. Φυσικά «έφυγε».

«Ήταν πολύ δύσκολα αυτά τα δύο χρόνια. Όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν μπορείς να μιλήσεις γι΄αυτό το πράγμα, όταν χάνεις τον πατέρα σου ή τη μάνα σου. Πέρασαν τόσα χρόνια και ακόμα δεν μπορώ να μιλάω γι΄αυτό Ήμασταν εγώ κι ο πατέρας μου στην Ελλάδα. Τον ενάμιση χρόνο τον ζήσαμε σε ένα νοσοκομείο. Όταν αρρώστησε ήταν 60 χρονών και έφυγε ουσιαστικά στα χέρια μου. Έφυγε από καρκίνο. Ένας άνθρωπος που είχε καρκίνο και έλιωσε. Το ζούσα μαζί του.»

«Θυμάμαι από αυτόν που έπαιζε ακορντεόν, τα τραγούδια του, τη φωνή του», είπε μεταξύ άλλων τρομερά φορτισμένη στον «Μεγάλο Αδελφό».

https://streamable.com/8xouyr