Big Brother – Σύλια: «Κολακεύτηκα από τον Στήβ»
Reality TV

Big Brother – Σύλια: «Κολακεύτηκα από τον Στήβ»

Big Brother – Σύλια: «Κολακεύτηκα από τον Στήβ»

Πώς αντέδρασε ο σύντροφός της

Η Σύλια Καραμολέγκου ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το σπίτι του Big Brother το βράδυ της Παρασκευής και το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκε καλεσμένη στο «Όλα γκουντ» και μίλησε για τον εγκλεισμό, τη σχέση της με τον Στηβ Μιλάτο, αλλά και τον σύντροφό της που την περίμενε με το που βγήκε.

«Ό, τι έδειχνε η τηλεόραση αυτό γινόταν. Κι εγώ αν ήμουν τηλεθεατής θα παρεξηγούσα τη σχέση μου με τον Στηβ. Εγώ έχω κάνει και στην έξω ζωή πολύ παρέα με άντρες, είμαι πολύ φιλική και από τη στιγμή που είμαι σε μια σχέση “κλειδώνω” όντως εκεί. Μπορεί η γλώσσα του σώματος να έδειχνε κάτι άλλο και να παρερμηνευτεί. Κολακεύτηκα από τον Στηβ, ο κάθε άνδρας και η κάθε γυναίκα, όταν κάποιος του δείχνει τον ενθουσιασμό του είναι λογικό να νιώθει έτσι. Είναι η επιβεβαίωση καλώς ή κακώς, σε ανεβάζει λίγο. Με τον Στηβ είχαμε έρθει κοντά από την πρώτη βδομάδα, πριν καν μου πει ότι με βλέπει ερωτικά.

Αυτό το πρώτη και δεύτερη επιλογή που έπαιξε δεν μου άρεσε καθόλου. Του ξεκαθάρισα δύο φορές ότι βρίσκομαι σε σχέση, έδειξε κατανόηση, αλλά είδα ότι κατάλαβε ότι με τον τρόπο μου του δίνω αέρα. Στην αρχή κολακεύτικα όμως μετά κατάλαβα ότι τον έβλεπα φιλικά. Δεν θα μπορούσα να είμαι σε σχέση μαζί του», σχολίασε και αναφέρθηκε στον σύντροφό της:

«Με τον σύντροφό μου μιλήσαμε, ενοχλήθηκε, παρόλα αυτά ποτέ δεν αμφέβαλλε για εμένα. Του ζήτησα και συγγνώμη και του έδωσα δίκιο γι αυτά που έβλεπε. Ό,τι φάνηκε συνέβη δεν ήταν θέμα μοντάζ».