Big Brother: Θέμης, Πυργίδης, Γρηγόρης και Ραμόνα «τινάζουν» την αποστολή στον αέρα και το Twitter τους θέλει προτεινόμενους
Reality TV

Big Brother: Θέμης, Πυργίδης, Γρηγόρης και Ραμόνα «τινάζουν» την αποστολή στον αέρα και το Twitter τους θέλει προτεινόμενους

Big Brother: Θέμης, Πυργίδης, Γρηγόρης και Ραμόνα «τινάζουν» την αποστολή στον αέρα και το Twitter τους θέλει προτεινόμενους

Ανάμεσά τους και ο Γιώργος Τσαλίκης

Ένα επεισόδιο-focus στον Θέμη επιφύλαξε στο κοινό ο Μεγάλος Αδελφός «δείχνοντάς» τον ουσιαστικά ως πιθανό υποψήφιο για αποχώρηση. Αλλά όχι μόνο του.

Η στρατιωτική αποστολή που ανατέθηκε στο σπίτι εξαρχής τον βρήκε αντίθετο και τον έφερε σε αντιπαράθεση με τη Σοφία.

Η αρχηγός του σπιτιού έκανε μια απόπειρα να τα ξαναβρεί μαζί του μετά το λεκτικό τους επεισόδιο που τον έστειλε κλαμένο στο μπάνιο όμως ενώ δέχτηκε τη συγγνώμη της μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν την πιστεύει.

Μάλιστα, θεωρεί τον εαυτό του δυνατό παίκτη επειδή είναι γκέι και ότι η Σοφία φοβήθηκε ότι θα αποχωρήσει -παρόλο που έχει ασυλία- αν δεν τα έχει καλά μαζί του.

https://streamable.com/h1mipz

Σκοπιές και αρμοδιότητες μοιράστηκαν καταλλήλως όμως 4 παίκτες παραβίαζαν συνεχώς τα ωράρια ύπνου του Μεγάλου Αδελφού. Ραμόνα, Θέμης, Πυργίδης και Γρηγόρης αρνήθηκαν το εγερτήριο.

Με το που ξύπνησε, ο Θέμης άρχισε τη γκρίνια και τις μπηχτές με κορυφαία στιγμή όταν ο Ζακ του έδειξε πώς να γυαλίζει τις αρβύλες του.

«Εγώ γενικά τα γυαλίζω τα άρβυλα από την αρχή της ζωής μου, δεν περίμενα τον Ζακ, απλώς τώρα το κάνω και κυριολεκτικά» ήταν η ατάκα του.

https://streamable.com/qymbzb

Το αποκορύφωμα της διαφωνίας ήρθε όταν ο Μεγάλος  Αδελφός ανακοίνωσε στη Σοφία ότι πρέπει να επιβάλει σε τρεις παίκτες ποινές γιατί δεν τηρούν το ωράριο ύπνου.

Θα έπρεπε να καθαρίσουν 25 κιλά πατάτες. Η Σοφία έκρινε δίκαιο ότι οι παίκτες είναι 4 βάζοντας και τον Θέμη μαζί γιατί και εκείνος παραβίασε τους κανόνες.

Ο Θέμης σηκώθηκε αμέσως μόλις ανακοινώθηκε η ποινή αρνούμενος να την εκτελέσει.

Ο Μεγάλος Αδελφος ζήτησε ξανά από τη Σοφία να επιβάλει την ποινή.

Και τότε ανέλαβε δράση ο Κεχαγιάς εξηγώντας τι είναι δίκαιο και τι όχι αλλά σηκώθηκε να φύγει χωρίς να ακούσει τον αντίλογο του Θέμη, κάτι που τον έκανε επιτόπου εχθρό του όπως μας έδειξε στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Ο Θέμης επικαλέστηκε θέμα υγείας για το ότι κοιμάται και αρνήθηκε να παραβιάσει το πρόγραμμα του ύπνου του και ξανατσακώθηκε με τη Σοφία που του εξηγούσε ότι δεν λειτουργεί ομαδικά.

https://streamable.com/3rv048

Το Twitter, πέραν της σταθερής προτίμησης που δείχνει στην Άννα Μαρία και της έχθρας στη Ραμόνα, αυτή τη φορά έβαλε στο στόχαστρο και τον Θέμη και μάλιστα αξιώνει ποινές για την «τεμπέλικη» τετράδα και τον Θέμη στους προτεινόμενους για αποχώρηση μαζί με τη Ραμόνα.

Ενδιαφέρον είχαν τα tweets του Γιώργου Τσαλίκη που φαίνεται ότι παρακολουθεί φανατικά το ριάλιτι και συντάχθηκε με τους τουιτεράδες!

https://twitter.com/NXrysa/status/1331383101382135809

https://twitter.com/meryzer/status/1331394237330583553