Big Brother – Το κακό πρόσωπο της Άννας Μαρίας: «Ξερνάω κάμπιες, παπαρούνες, πεταλούδες…» και το κοινό διχάστηκε
Reality TV

Big Brother – Το κακό πρόσωπο της Άννας Μαρίας: «Ξερνάω κάμπιες, παπαρούνες, πεταλούδες…» και το κοινό διχάστηκε

Big Brother – Το κακό πρόσωπο της Άννας Μαρίας: «Ξερνάω κάμπιες, παπαρούνες, πεταλούδες…» και το κοινό διχάστηκε

Η παίκτρια δεν συγκρατείτα πια και στο Twitter κάποιοι διακινούν ένα περίεργο βίντεο

Φουλ της έντασης ήταν το αποψινό επεισόδιο του Big Brother. Αφορμή στάθηκαν οι επιστολές που ζήτησε ο Μεγάλος Αδελφός να γράψουν ο Πυργίδης και ο Γρηγόρης προς δύο συμπαίκτες τους.

Πρώτος ο Πυργίδης, έγραψε γράμμα ευχαριστίας στον Ζακ γιατί όπως έγραψε ήταν πάντα δίπλα του.

Αυτό όπως είναι φυσικό έφερε την οργισμένη αντίδραση της Άννας Μαρίας στο δωμάτιο επικοινωνίας.

«Ξερνάω κάμπιες, παπαρούνες, πεταλούδες. Ζω σε άλλο σπίτι προφανώς εδώ και τρεις μήνες και δεν είχα δει αυτή τη συμπάθεια. Με τα μάτια; Αφού αυτός (Πυργίδης) φοράει γυαλιά συνέχεια» είπε.

Ψυχρή ήταν η αντίδρασή της αφού διάβασε μπροστά σε όλους το γράμμα του Πυργίδη.

Στο δωμάτιο επικοινωνίας ήταν φυσικά πιο εκδηλωτική… «Θα πω κρίμα τον χρόνο μου, τη συμπάθειά μου, κρίμα το μπόι σου καλέ. Τελικά πήρα δύο (έδειξε τα χέρια της)».

https://streamable.com/j1jjur

Λίγο αργότερα, ο Γρηγόρης έγραψε και παρέδωσε τα γράμματά του. Το ένα ήταν στην Άννα Μαρία. Δεν ολοκλήρωσε την ανάγνωση ποτέ. Με το που έφτασε στο σημείο όπου ο Γρηγόρης της ανέφερε το παράπονό του ότι δεν χάρηκε με τη χαρά του όταν έμεινε στο σπίτι και έφυγε ο Θέμης, η Άννα Μαρία μπήκε στον χορό.

«Δεν μου άρεσε που καθαρίσατε το δωμάτιο με το που έφυγε ο Θέμης. Εγώ το ήθελα έτσι. Ήταν τραγικό. Δεν μου αρέσει κάθε Παρασκευή να φεύγει ένας και να τρώτε! Μου γύρισε το μάτι. Θα σας τα γράψω αλλά προτιμώ να τα λέω» και συμπλήρωσε «Δεν θεωρώ ότι άξιζες να είσαι στον τελικό. Στο λέω εδώ. Το ίδιο και για τον Ζαχαρία» είπε λέγοντάς τους κατάμουτρα την άποψή της.

Η ίδια δήλωσε στο δωμάτιο επικοινωνίας δήλωσε ότι «αν δεν το ‘κανα θα ‘σκαγα» δικαιολογώντας τα λόγια της λέγοντας ότι λέει πάντα την αλήθεια.

https://streamable.com/ot87kc

Η συζήτηση εκτροχιάστηκε όταν η Άννα Μαρία αποφάσισε να κάνει μονόλογο, με τη Σοφία να τη ρωτάει ποιον ρόλο παίζει σήμερα.

Βγήκε μάλιστα παραπονούμενη διότι κανείς δεν της συμπαραστέκεται και δεν είναι δίπλα της. Όταν ο Πυργίδης αποφάσισε να πάρει θέση θυμωμένος τον αποκάλεσε «παραμυθά» και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του.

Ο ίδιος απογοητευμένος είπε στο δωμάτιο επικοινωνίας ότι «βλέπω έναν άνθρωπο 100% αρνητικό». Μάλιστα εξήγησε στον κόσμο ότι η συμπεριφορά της αλλάζει από λεπτό σε λεπτό και ενώ είναι καλή το γυρίζει ανάποδα.

«Μας κάνει λεκτικές επιθέσεις. Για να καταλάβει ο κόσμος ότι αυτό όλο γίνεται χωρίς λόγο».

https://streamable.com/0fds5n

«Έδωσα όλες τις πράξεις αγάπης εδώ μέσα και πήρα τον π@#λο» είπε η παίκτρια σε με έξαρση θυμού και μάλιστα είπε απευθυνόμενη σε όλους ότι ένιωσε πολλή αχαριστία.

https://streamable.com/z1i1og

Ο καβγάς συνεχίστηκε με τους 4 παίκτες να προσπαθούν να αντικρούσουν τον αρνητισμό της Άννας Μαρίας που όμως δεν ήταν σε θέση να ακούσει τίποτα και κανέναν.

«Μ’ αναγκάσατε, τ’ ακούσατε» τους είπε.

«Και ο έρωτας που μου πούλησες ψέμα ήτανε. Ευτυχώς δεν τη φάγαμε» της είπε ο Πυργίδης για να την πικάρει.

https://streamable.com/k3n2sp

Το επεισόδιο φάνηκε να διχάζει το Twitter. Όπως πάντα οι φανατικοί οπαδοί της Άννας Μαρίας τη στηρίζουν με θέρμη.

Μάλιστα διακινούν βίντεο στο οποίο δείχνουν ότι η παίκτρια έχει δεχτεί ψυχολογικά βασανιστήρια από τη Σοφία, τον Θέμη και την Αφροδίτη.

https://twitter.com/PosidonasYanno/status/1338976077398634502