Chris Σταμούλης: Αποκάλυψε ποια παίκτρια έβαζε τις περισσότερες φιτιλιές στη μπλε ομάδα
Reality TV

Chris Σταμούλης: Αποκάλυψε ποια παίκτρια έβαζε τις περισσότερες φιτιλιές στη μπλε ομάδα

Chris Σταμούλης: Αποκάλυψε ποια παίκτρια έβαζε τις περισσότερες φιτιλιές στη μπλε ομάδα

Τι είπε στην εκπομπή DOT;

Ο Chris Σταμούλης βρέθηκε στο DOT και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για το Survivor, όλα όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο και τις σπουδές του στη Νομική.

«Τις πρώτες μέρες αντιλαμβανόμασταν την μυρωδιά, αλλά από ένα σημείο και μετά δεν καταλαβαίνεις καθόλου ούτε τη δική σου βρωμιά ούτε τη βρωμιά των συμπαικτών σου. Οι μόνοι που το καταλάβαιναν ήταν οι καινούργιοι παίκτες όταν έμπαιναν, που μας έλεγαν: “Παιδιά, πραγματικά μυρίζετε”», είπε αρχικά ο Chris Σταμούλης και εξομολογήθηκε πως παρόλο που πήρε το πτυχίο του στη Νομική και ορκίστηκε δικηγόρος, δεν πρόλαβε να ασκήσει το επάγγελμά του, γιατί δέχτηκε την πρόταση για το Survivor.

«Είχα δηλώσει συμμετοχή στο πρώτο Survivor, είχα φτάσει πολύ κοντά, δεν με πήραν. Είχα στεναχωρηθεί πολύ γιατί το ήθελα. Μακάρι να ξαναμπώ», συμπλήρωσε.

«Το χειρότερο στο Survivor ήταν η πείνα», εξομολογήθηκε και είπε: «Έχω βρει φαγητό στα σκουπίδια και από κάτω έχω πάρει να φάω. Είχα βρει ένα μήλο σάπιο και μισοφαγωμένο. Το πήρα και το έφαγα από την πλευρά που ήταν ΟΚ και είχα βρει και κάτι πένες με λίγο σάλτσα, οι οποίες ήταν πεσμένες στο χώμα. Ήταν τέσσερις πέννες, τις πήρα και τις έφαγα. Εκεί δεν υπάρχει σκέψεις και ούτε σιχαίνεσαι καν».

«Όταν αποχώρησα και την επόμενη μέρα συνειδητοποίησα ότι δεν θα ξαναδώ τα παιδιά στην καλύβα και δεν θα συμμετέχω στα αθλήματα, έπαθα κατάθλιψη. Όταν γύρισα στην Ελλάδα, η κατάθλιψη αυτή μεγάλωσε ακόμα περισσότερο. Η σκέψη μου είναι εκεί. Θέλω να μπω απεγνωσμένα», ανέφερε στη συνέχεια.

Ενώ, αναφέρθηκε και στην εικόνα του όταν βγήκε από το παιχνίδι: «Όταν με είδα στον καθρέφτη σοκαρίστηκα, δεν μπορούσα να με συνηθίσω. Όταν βγήκα από το παιχνίδι και πήγα στο ξενοδοχείο, έκανα τέσσερα λουσίματα για να φύγει η άμμος που ήταν στα μαλλιά μου».

Ακόμη αποκάλυψε πως είναι single και ανέφερε ότι του αρέσει η αναγνωρισιμότητα.

Ενώ, απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια και στις ερωτήσεις για τους πρώην συμπαίκτες του στο Survivor.

«Δεν θα άντεχα πάνω από μία ώρα με τον Ταβλαδάκη. Από όταν μπήκε μου έσπασε τα νεύρα. Δεν θα εμπιστευόμουν μυστικό στην Άννα Μαρία και τον Πάνο Καλίδη. Θα έβγαινα ραντεβού με την Ελευθερίου, τη Μαριάνθη, τη Νικόλ και με την Ασημίνα.

Ως δικηγόρος δεν θα αναλάμβανα με τίποτα τον Νίκο Μπάρτζη, γιατί πιστεύω θα είχε πολλά μπλεξίματα με τον νόμο και θα έπρεπε να κάνω πολλή δουλειά.

Φιτιλιές για τσακωμούς βάζει η Άννα Μαρία.

Ζευγάρια θα μπορούσαν να είναι η Μαριαλένα με τον Σάκη που ταιριάζουν πολύ και ο Νίκος με την Άννα Μαρία».

https://streamable.com/nyi90a