«Χτυπάτε με κι ας κλαίω» ο Παναγιώτης: Τα «πήρε» με τη ζηλιάρα Νικολέττα… αλλά του άρεσε κιόλας!
Reality TV

«Χτυπάτε με κι ας κλαίω» ο Παναγιώτης: Τα «πήρε» με τη ζηλιάρα Νικολέττα… αλλά του άρεσε κιόλας!

«Χτυπάτε με κι ας κλαίω» ο Παναγιώτης: Τα «πήρε» με τη ζηλιάρα Νικολέττα… αλλά του άρεσε κιόλας!

Ζηλεύει, ζηλεύει εκείνον που αγαπάει και λατρεύει...

Πολλά χρώματα άλλαξε απόψε η Νικολέττα στο ομαδικό ραντεβού που πήγε με τον Παναγιώτη έχοντας τη Σία, την Αντζελίνα και την Εριέττα να της ερεθίζουν το νευρικό σύστημα.

Όλοι μαζί πήγαν στις σπηλιές του Νταβέλη για αναρρίχηση και σαν λάτρης των extreme sports ο Παναγιώτης είχε ξετρελαθεί για τη νέα εμπειρία που θα μοιραζόταν με τις κοπέλες.

Αν δεν είχε, όμως, συνεχώς τη Νικολέττα να του χαλάει το κέφι με τη ζήλια της κάθε φορά που ερχόταν κοντά με κάποια άλλη εκτός από εκείνη… Η ενόχληση του εργένη ήταν φανερή.

https://streamable.com/aibe0j

Στη συνέχεια, σαν gentleman που είναι, τους ετοίμασε ένα θεσπέσιο πικ νικ που του βγήκε όμως ξινό στην πορεία… Αφού παραλίγο να τον πνίξει με έναν ντάκο – για να προφτάσει τις υπόλοιπες από το να τον ταΐσουν – τον άρχισε στις ειρωνείες, γεγονός που τον εκνεύρισε γι΄αυτό της ζήτησε να απομακρυνθούν και να μιλήσουν κατ΄ιδίαν.

https://streamable.com/2bl867

Όσο πέρναγε η ώρα τα «μούτρα» της Νικολέττας έπεφταν ακόμα περισσότερο με αποκορύφωμα να φεύγει από το ομαδικό ραντεβού δίνοντάς του μόνο ένα πεταχτό φιλάκι…

https://streamable.com/77rtov

Ο Mr. Bachelor τα πήρε στο κρανίο κι αργότερα το βράδυ πήγε να τη βρει για να της ζητήσει τα ρέστα. Έκανε σαματά με την παραγωγή κι έτσι τους ανάγκασε να του τη φέρουν έξω αυτοπροσώπως…

«Δεν ξέρεις τι έχει συμβεί; Μου κάνεις πλάκα; Που φεύγουμε από το ραντεβού… Όλες με αγκαλιάζουν και εσύ μου στέλνεις ένα φιλάκι… Το μόνο που σε νοιάζει είναι ο εγωισμός σου. Και μου το μεταφράζεις σε ζήλια. ι είμαι για εσένα ένα φιλάκι», της είπε και κλώτσησε έναν κάδο από τα νεύρα του.

Μάλλον, όμως, αυτή η πίεση και η ζήλια του άρεσε στο τέλος αφού της χάρισε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο κι αμέσως μετά ξεκίνησαν τα περιπαθή φιλιά.

https://streamable.com/ri4otu