Δημήτρης Φιντιρίκος: Όσα είπε για την Κατερίνα Δαλάκα – «Ήμουν αντίθετος με τη συμμετοχή της στο Survivor»
Reality TV

Δημήτρης Φιντιρίκος: Όσα είπε για την Κατερίνα Δαλάκα – «Ήμουν αντίθετος με τη συμμετοχή της στο Survivor»

Δημήτρης Φιντιρίκος: Όσα είπε για την Κατερίνα Δαλάκα – «Ήμουν αντίθετος με τη συμμετοχή της στο Survivor»

«Είναι ένα παιχνίδι που εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου η εξέλιξή του»

Για πρώτη φορά ο σύντροφος της Κατερίνας Δαλάκα, Δημήτρης Φιντιρίκος, μίλησε στο Πρωινό μας για τη συμμετοχή της και την αποβολή της από το Survivor All Star.

«Έχω να επικοινωνήσω μαζί της από τα Χριστούγεννα που τα περάσαμε μαζί. Από εκεί και έπειτα μετά την απόφασή της να πάει στο παιχνίδι εγώ ήμουν αντίθετος και της το είχα ξεκαθαρίσει πριν ταξιδέψει.

Και αυτό γιατί η γνώμη μου ήταν ότι έχει λάβει μέρος σε δύο παιχνίδια, έχει φτάσει και στα δύο στον τελικό, έχει κερδίσει το ένα και δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν.

Σχετικά με το επίμαχο θέμα που συνέβη στο επεισόδιο, από τη στιγμή που δεν έχω επικοινωνία μαζί της και δεν γνωρίζω τι έχει γίνει ακριβώς δεν μπορώ  να εκφέρω  καμία απολύτως γνώμη.

Από τη στιγμή που δεν ήμουν εκεί και δεν έχω δει με τα μάτια μου ούτε ακούσει με τα αυτιά μου τι έχει γίνει ακριβώς δεν μπορώ να ξέρω.

Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι το οποίο έχει κανόνες, έχει άλλους παίκτες και οι κανόνες πρέπει να τηρούνται στο έπακρο και να υπάρχει ένα fair  play για όλους ανεξάρτητα με το ποιος είναι πιο  δημοφιλής και πιο καλός παίκτης ή όχι.

Σε ένα τέτοιο παιχνίδι είναι όλοι ικανοί και ίσοι.

Απλά ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι εγώ ήμουν αντίθετος με τη συμμετοχή της στο παιχνίδι και επειδή γράφτηκαν πολλά, φυσικά και δεν θα ανακατευόμουν με οποιονδήποτε τρόπο για το τι γίνεται μέσα ειδικά όταν δεν βρίσκομαι εκεί και όταν είναι ένα παιχνίδι που εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου η εξέλιξή του καθώς ζω στον αληθινό κόσμο και δίνω  τους αγώνες μου έξω.

Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είναι καλά στην υγεία της και στην ψυχολογία της καθώς αυτό που συνέβη σίγουρα θα την έχει στεναχωρήσει πολύ.

Η ζωή συνεχίζεται και σημασία έχει όταν πέφτεις να σηκώνεσαι. Έτσι έχω μάθει να κάνω και εγώ ο ίδιος από μικρό παιδί. Η ζωή δεν τελειώνει με ένα παιχνίδι.