Διονύσης Σαρακίνης: «Σε πολλά βγήκα “φάουλ” στο MasterChef. Είναι παρεξηγήσιμος ο τρόπος μου…»
Reality TV

Διονύσης Σαρακίνης: «Σε πολλά βγήκα “φάουλ” στο MasterChef. Είναι παρεξηγήσιμος ο τρόπος μου…»

Διονύσης Σαρακίνης: «Σε πολλά βγήκα “φάουλ” στο MasterChef. Είναι παρεξηγήσιμος ο τρόπος μου…»

Η πρώτη συνέντευξη του δεύτερου φιναλίστ στον τελικό του μαγειρικού ριάλιτι

Καλεσμένος στη «Φωλιά των Κου Κου» ήταν ο Διονύσης Σαρακίνης, ο δεύτερος φιναλίστ στον τελικό του MasterChef.

Ο πρώην παίκτης του μαγειρικού ριάλιτι μίλησε για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι, για τα λάθη που έκανε αλλά και για τα σχέδιά του να συγκατοικήσει με την Ανούς.

Πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν αρνητικά τη συμπεριφορά του και ότι στην τελική ευθεία άλλαξε τρόπο συμπεριφοράς με σκοπιμότητα.

«Δεν ήταν διαφορετικός ο χαρακτήρας μου ήταν ο ίδιος. Αλλά έχουν φύγει όλα, έχουμε φτάσει στον τελικό, δεν έχω κάτι να κοντραριστώ. Ήμουν με την Μαργαρίτα, δούλεψα, μαγείρεψα με κανένα άγχος. Είτε εγώ θα νικούσα είτε η Μαργαρίτα. Δεν υπήρχε χώρος να έχω σκοτούρες στο κεφάλι μου. Ήμουν χαρούμενος, ήμουν εκεί, το ζούσα. Ήθελα να το κερδίσει η Μαργαρίτα, δεν ντρέπομαι να το πω. Φαινόταν από την αρχή, έχεις ένα μαγειρικό ταλέντο δίπλα σου, το σέβεσαι» απάντησε ο ίδιος.

Βγαίνοντας έξω από το MasterChef συνειδητοποίησε ότι έκανε πολλά λάθη όσο ήταν μέσα στον διαγωνισμό.

«Είμαι άνθρωπος που κρατάει. Μπορεί να μου κάνεις ένα κακό, μετά από έναν μήνα ή δυο μέρες να μου ζητήσεις συγνώμη και να είμαστε καλά. Αν δεν μου ζητήσεις συγνώμη, έχοντας κάνει κάτι όντως πολύ βαρύ, το κρατάω και με πειράζει. Αυτό βγήκε άσχημα .Έπαιξε ρόλο ο εγκλεισμός, το γεγονός ότι ήμασταν όλη την ημέρα μαζί, η φθορά και τα σχετικά».

«Στην Μαρίνα με ενόχλησε πολύ πως άλλα έλεγε μπροστά μου και άλλα από πίσω μου. Με πείραξαν κάποιες από τις συμπεριφορές της μες στο σπίτι δεν ήταν αυτό που μας είχε δείξει στην αρχή. Μπήκε με μια πολλή μεγάλη στρατηγική. Μπήκε εντελώς διαφορετική την δεύτερη φορά και εκεί ήταν που είπα, “όντως τώρα;”. Δεν ήταν μια μαγειρική κόντρα, αλλά προσωπική. Σίγουρα σε πολλά πράγματα χωρίς να το καταλαβαίνω έβγαινα φάουλ. Ακόμα και για μένα. Σίγουρα θα μπορούσα να αλλάξω πολλά πράγματα, είναι παρεξηγήσιμος ο τρόπος μου».

https://streamable.com/nq25iv

Ακόμη, μίλησε και για τη σχέση του με την Ανούς και το πώς ο Παύλος κατέληξε να γίνει… μεσίτης στην ανεύρεση του σπιτιού, στο οποίο θα συγκατοικήσουν.

https://streamable.com/vguk1k