Ελευθερία Ελευθερίου: Μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση της με τον Αλέξη Παππά
Reality TV

Ελευθερία Ελευθερίου: Μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση της με τον Αλέξη Παππά

Ελευθερία Ελευθερίου: Μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση της με τον Αλέξη Παππά

Το μήνυμα που φέρνει στον Λιβάνη και τα σχόλια της Άννας Μαρίας Βέλλη που την πίκραιναν

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το Survivor έκανε στην κάμερα της εκπομπής Love It με την Ιωάννα Μαλέσκου, η Ελευθερία Ελευθερίου. Η γνωστή τραγουδίστρια που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για τη σχέση της με τον Αλέξη παππά, ξεκαθάρισε αν υπήρξε κάτι ερωτικό ανάμεσά τους και αποκάλυψε πως και εκείνη φέρνει μήνυμα στον Γιώργο Λιβάνη από τη Μαριαλένα.

Η σχέση με τον Αλέξη Παππά

«Ήταν πολύ έντονη η στιγμή της αποχώρησης που δεν θυμάμαι τι ακριβώς είπα στον Αλέξη Παππά. Δεν του είπε ποτέ “τελείωσε τον James”. Ο Αλέξης στα πιο δύσκολά μου ήταν δίπλα μου. Ήταν ο ψυχολόγος μου στο παιχνίδι. Ο Αλέξης είναι πολύ έξυπνος και σκληρός. Πολλές φορές του έλεγα να μην μου μιλά έτσι “γιατί με κάνεις και κλαίω”. Μια φορά ο Αλέξης μου είπε να του δώσω από την καρύδα μου γιατί έχω παχύνει και ξεκίνησα και έκλαιγα», είπε αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου.

Και συνέχισε: «Τον Αλέξη έτυχε να τον γνωρίζω πριν να μπω στο παιχνίδι. Πριν να φύγουμε η κοι9νής μας φίλη του είπε να με προσέχει. Μου είχε δώσει το δικαίωμα η φίλη μου να νιώσω μια ασφάλεια. Κάποιοι μου είχαν βάλει λόγια…»

Έπειτα, για τη σχέση που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ερωτική: «Οι προθέσεις μου δεν ήταν πονηρές. Ίσως να παρεξήγησε την οικειότητά μας. Κάναμε μια συζήτηση και το ξεκαθαρίσαμε. Μας πείραζε πολύ ο Τριαντάφυλλος. Ποτέ δεν υπήρχε κάτι ερωτικό με τον Αλέξη Παππά. Εκείνος είναι σε μία σχέση και μου ζήτησε αν τα καταφέρω να μιλήσω μαζί της».

Και πρόσθεσε: «Δεν παίζει καμία στρατηγική για να μείνει στο παιχνίδι. Οδηγεί τα πράγματα όπως είναι τα γεγονότα. Νομίζω ότι ο Αλέξης θέλει να πάρει την εκδίκησή του και ίσως να είναι ο λόγος που παραμένει στο παιχνίδι».

Η Νικόλ, το μπαούλο και η «μισητή» τριάδα

«Εγώ με τη Νικόλ ήμασταν στο ίδιο επίπεδο με την ομάδα, στο θέμα του στόχου. Στο run είμαι πιο γρήγορη και θα έπρεπε να είμαστε και οι δυο υποψήφιες» είπε στη συνέχεια.

Για το περιστατικό με το μπαούλο ανέφερε: «Η κίνηση να ψάξω στο μπαούλο ήταν αυθόρμητη. Εκτέθηκα. Είχαν γίνει και στο παρελθόν πράγματα με τα δυο παιδιά και είχαν υπάρξει κλεψιές, οπότε δεν είχαμε εμπιστοσύνη. Όταν μαγειρεύαμε με τον Αλέξη και τον Chris, είχαμε ακουμπήσει τις προμήθειές μας πάνω στο μπαούλο και στα 10 λεπτά σηκωνόμαστε να πάμε στις προμήθειές μας και είχαν εξαφανιστεί. Δεν ξέρω ποιος από αυτούς πήρε το αλάτι, αλλά κάποιος το έκανε. Με τα μάτια μου δεν τους είδα να το παίρνουν. Κάποιος από αυτά τα παιδιά το πήρε. Σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε να στοχοποιήσουμε τον οποιονδήποτε».

«Ο James είναι ένα παιδί που παίζει στρατηγικά και κινούσε τα νήματα. Πιστεύω ότι ο Νίκος επηρεάζεται από τον James. Μου φώναζαν, με έλεγαν “χαζή”. Η Άννα Μαρία είχε πει ότι δεν φημίζομαι για την εξυπνάδα μου. “Μαγείρευαν” πολλά πράγματα. Λες και χαίρονταν που δεν ήμουν καλά. Η Άννα Μαρία με ειρωνευόταν συνέχεια. Έχανα ένα πόντο και γέλαγε με την παρέα της», ανέφερε.

Για τη Χριστίνα είπε: «Ήρθε η κοπέλα από το νοσοκομείο και δεν τη ρώτησαν καν πώς είναι».

Ο «καψούρης» Σάκης και το μήνυμα της Μαριαλένας στον Λιβάνη

«Πιστεύω ότι ο Σάκης είναι καψούρης με τη Μαριαλένα. Είναι αγαπημένοι και είναι μια σχέση ζωής. Μου είπε η Μαριαλένα να μεταφέρω ένα μήνυμα στον Γιώργο Λιβάνη. Δεν μπορώ να σας το πω. Ο Σάκης δεν μετέφερε τίποτα από έξω. Με την άφιξή του είχαν ζηλέψει ο James και ο Νίκος».

Τέλος, στην ερώτηση αν έτρωγε κάποιος κρυφά, απάντησε: «Η τριάδα σίγουρα έτρωγε κρυφά. Είχαν καθαρίσει τον Άγιο Δομίνικο. Εγώ δεν ήμουν καλή σε αυτό. Έψαχνα στα σκουπίδια».

https://streamable.com/aim8bi