The Bachelor – Έλενα Μπάση: «Είμαι 38, τ’ ορκίζομαι!»
Reality TV

The Bachelor – Έλενα Μπάση: «Είμαι 38, τ’ ορκίζομαι!»

The Bachelor – Έλενα Μπάση: «Είμαι 38, τ’ ορκίζομαι!»

Για την ηλικία της, τα δύσκολα που πέρασε και τον Παναγιώτη Βασιλάκο μίλησε στο Pop Up.

Για όλα όσα συμβαίνουν μέσα στη βίλα του The Bachelor, τις κόντρες, τις κλίκες, αλλά και τα δύσκολα που έχει περάσει στη ζωή της μίλησε η Έλενα Μπάση στο Pop Up και τη Φωτεινή Πετρογιάννη. Ενώ, δεν δίστασε να σχολιάσει και όλα όσα λέγονται για την ηλικία της.

«Έχω περάσει και εγώ πολύ δύσκολα. Έχω “αγγίξει” το θάνατο», είπε αρχικά η Έλενα Μπάση για την προσωπική της ζωή, εξηγώντας πως και αυτός ήταν ένας λόγος που στήριξε τη Μαγδαληνή στη βίλα.

Στη συνέχεια, μίλησε φυσικά και για τις κλίκες στο παιχνίδι: «Και ομαδούλες υπάρχουν και κλίκες υπάρχουν και δωματιάκια υπάρχουν και “γρατζουνισματάκια” πισώπλατες υπάρχουν».

Για τις συμπάθειές της στο The Bachelor, ανέφερε: «Έχω μια μεγαλύτερη συμπάθεια στη Σία, στη Νικόλ και στη Χριστίνα» και συμπλήρωσε: «Πιο υποκριτικά μου έχει φερθεί η Αναστασία και με πολύ θράσος η Αντζελίνα».

Στην ερώτηση «πώς αισθάνεται που είναι η μεγαλύτερη μέσα στο σπίτι κι αν νιώθει να έχει ευθύνη απέναντι στα άλλα κορίτσια», η Έλενα δήλωσε: «Ελπίζω να μην είναι μομφή για την ηλικία μου. Είμαι 38, τ’ ορκίζομαι».

Και συμπλήρωσε: «Σίγουρα νιώθω μια ευθύνη και σίγουρα κάποιες κοπέλες με αντιμετωπίζουν σαν καλή φίλη και ίσως κάποιες πολύ μικρές κοπέλες ως μητέρα».

https://streamable.com/v51fr9

Ακόμη, ανέφερε: «Δεν νιώθω ότι έχω ανταγωνισμό. Έχω μια ιδιαίτερη προσωπικότητα και το ξέρω. Προσπαθώ να κατευνάζω τα πνεύματα».

Τέλος, στην ερώτηση «πού θα έφτανες για την καρδιά του Παναγιώτη;», η Έλενα χωρίς φόβο και πάθος απαντά: «Στα άκρα. Ή όλα ή τίποτα, γιατί είμαι εδώ άλλωστε».