Ενοχλημένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή : «Αυτά είναι γελοιότητες…»
Reality TV

Ενοχλημένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή : «Αυτά είναι γελοιότητες…»

Ενοχλημένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή : «Αυτά είναι γελοιότητες…»

Τι είπε στο Happy Day

Με αφορμή την απόφασή του Σάκη Τανιμανίδη να μην συμμετέχει στο Survivor λόγω της εγκυμοσύνης της συζύγου του Χριστίνας Μπόμπα και τα κάποιες σχόλια που ακούστηκαν γι’ αυτό, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έστειλε το δικό της μήνυμα μέσα από την εκπομπή Happy Day μιλώντας ως γυναίκα και μητέρα.

«Θεωρώ άηθες και αναξιοπρεπές το να γράφει κανείς ότι μια εγκυμοσύνη και ένα ευτυχές γεγονός όπως είναι η κύηση χρησιμοποιείται ως πρόφαση ή ως δικαιολογία.

Να ξεκαθαρίσουμε πως ό,τι κι αν έγινε, ακόμη κι αν ο Ατζούν ήθελε τον Γιώργο Λιανό στο Survivor, η εγκυμοσύνη είναι ένα γεγονός που έρχεται στη ζωή σου μετά από προσπάθεια και ευλογία του Θεού και δεν πρέπει κάποιοι να γράφουν και να το χρησιμοποιούν στον βωμό του τηλεοπτικού ρεπορτάζ ως δικαιολογία – αφορμή – πρόφαση», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και συνέχισε: «Επειδή και εγώ έχω τρία παιδιά δεν μπορώ να το δεχτώ. Όπως λένε ότι μια παρουσιάστρια μένει έγκυος για να κάνει νούμερα. Αυτά είναι γελοιότητες. Αν μια γυναίκα δεν θέλει να κάνει ένα παιδί δεν θα το κάνει, ούτε για να μην πάει στο Survivor, ούτε για να κάνει νούμερα. Αυτό ήθελα να ξεκαθαρίσω ως μανούλα».

https://streamable.com/cpsb8e