Ενοχλημένος ο Γιώργος Λιανός – «Ό,τι και να πω παρεξηγείται και δεν γουστάρω»
Reality TV

Ενοχλημένος ο Γιώργος Λιανός – «Ό,τι και να πω παρεξηγείται και δεν γουστάρω»

Ενοχλημένος ο Γιώργος Λιανός – «Ό,τι και να πω παρεξηγείται και δεν γουστάρω»

Το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου - Σε τι διαφωνεί με τον παρουσιαστή του Survivor;

Στον τοίχο έχουν στήσει τον τελευταίο καιρό οι φανατικοί του Survivor τον Γιώργο Λιανό και με κάθε ευκαιρία στα social media δέχεται νέα πυρά κυρίως για το πώς διαχειρίζεται τον χρόνο ομιλίας των παικτών.

Ο παρουσιαστής έλυσε πρόσφατα τη σιωπή του μέσω τριών αναρτήσεων και απάντησε στους επικριτές του ξεκαθαρίζοντας πως ο ίδιος δεν επεμβαίνει στο πόσο θα μιλάνε οι συμμετέχοντες και στο τι θα πουν αλλά μάλλον τα όσα είπε δεν ικανοποίησαν το… λαϊκό αίσθημα.

Τα αρνητικά σχόλια συνεχίστηκαν και έτσι μέσω της ραδιοφωνικής εκπομπής του ο Γιώργος Λιανός πέρασε ξανά στην αντεπίθεση αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Να ξέρουν όλοι όσοι ακούν ότι σήμερα σκεφτόμουν να μην ξαναμιλήσω ποτέ για το Survivor σε εκπομπή. Από την άλλη μου γύρισε και λέω δεν θα σταματήσω να κάνω τη δουλειά μου με τον τρόπο που την κάνω. Δεν θα υπολογίζω ό,τι μου στέλνουν. Μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω σε 2-3 γιατί ήταν προσβλητικοί.

Όταν είπα τα παράπονά σας στο μοντάζ δεν κατηγόρησα το μοντάζ ότι έκοψε κάτι. Μπορεί να γίνονται συζητήσεις που για το πρόγραμμα μπορεί να είναι ανούσιες και γι΄αυτό δεν μπαίνουν.

Αν θέλετε να μιλάμε για το Survivor θα λέμε μόνο χαχαχα και χουχουχου γιατί ό,τι και να πω παρεξηγείται και δεν πολυγουστάρω».

https://streamable.com/jke08g

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή «Ευτυχείτε» δεν συμφώνησε και τόσο με όσα άκουσε κι έτσι εξέθεσε τα γεγονότα από τη δική του πλευρά.

«Άφηνε να διακόπτουν τον Τζέιμς και τον Νίκο διαρκώς. Αυτή η ηρεμία κερδίζει αλλά άλλο η αντίπαλη άποψη να θέλει να κουκουλώσει. Το σκάνδαλο δεν θα στο κάνει ο Τζέιμς, θα στο κάνει ο Αλέξης. Σημαίνει ότι υπάρχει πριμοδότηση από την παραγωγή ότι τους δίνουμε λόγο.

Και ένα δεύτερο. Όταν τον διακόπτουν λέει “σε λίγο να ολοκληρώσουμε αυτό” και μετά δεν υπάρχει. Όταν αρχίσανε και του γράφανε είπε “δεν κάνω εγώ το μοντάζ”. Σήμερα, είπε ότι “το μοντάζ δεν έχει καμία σχέση γιατί του φωνάξανε και του είπαν να σου πω μην μας εκθέτεις. Διαφωνώ με τον Γιώργο Λιανό που τόσο εκτιμώ γιατί δέχεται τις  πιέσεις, γιατί δεν είναι αντικειμενικός απέναντι στις συγκρούσεις κι αν κάποιος θέλει στήριξη είναι ο χαμηλών τόνων και όχι οι φωνακλάδες. Αν ήμουν στη θέση του θα έπιανα τον Τούρκο παραγωγό και θα του έλεγα “ρεντίκολο στην κοινωνία δεν θα γίνω. Χτυπήθηκε η αξιοπιστία του».

https://streamable.com/z69ej7