Εταιρεία με άλογα κινείται νομικά εναντίον του Bachelor: Το σκηνοθετημένο απόσπασμα
Reality TV

Εταιρεία με άλογα κινείται νομικά εναντίον του Bachelor: Το σκηνοθετημένο απόσπασμα

Εταιρεία με άλογα κινείται νομικά εναντίον του Bachelor: Το σκηνοθετημένο απόσπασμα

Αντέγραψαν περιστατικό από το reality της Νέας Ζηλανδίας

Στο επεισόδιο της Παρασκευής παρακολουθήσαμε τον Παναγιώτη Βασιλάκο με κάποιες από τις παίκτριες του reality να επισκέπτονται μια φάρμα με άλογα προκειμένου να κάνουν ιππασία.

Σύμφωνα με το «σενάριο» ο Mr. Bachelor είχε ένα ατύχημα με το άλογό του το οποίο συγκρούστηκε με αυτό της Ραφαέλας. Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν τις εξελίξεις, ωστόσο όπως όλα δείχνουν πρόκειται για ένα σκηνοθετημένο απόσπασμα.

Μάλιστα η εταιρεία που συνεργάστηκε με την παραγωγή του The Bachelor, φιλοξενώντας τους συμμετέχοντες και προσφέροντας για τα γυρίσματα του επεισοδίου τα άλογα, αντέδρασε μετά την προβολή του ψεύτικου ατυχήματος.

«Με αφορμή επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς τυπου reality γνωστού τηλεοπτικού σταθμού, έχουμε την ανάγκη να ενημερώσουμε τους φίλους και πελάτες μας, ότι η πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με τα όσα σκηνοθετήθηκαν και παρουσιάστηκαν από την εν λόγω εκπομπή.

Δυστυχώς στο βωμό της τηλεθέασης, επιτήδειοι του χώρου δημιούργησαν φανταστικά περιστατικά, παρουσιάζοντάς τα ως αληθινά, πλήττοντας τόσο την επιχείρησή μας ως προς την φήμη της, την Εμμανουέλα Κορρέ ως άνθρωπο και επαγγελματία αλλά και τον ευρύτερο χώρο της ιππασίας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για όλα τα μηνύματα που έχουμε λάβει ήδη και τις διάφορες κοινοποιήσεις ανθρώπων του χώρου για τη συμπαράσταση τους και να ενημερώσουμε ότι έχουμε ήδη κινηθεί νομικά ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια», αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από τέσσερα χρόνια αντίστοιχο περιστατικό προβλήθηκε και στο The Bachelor της Νέας Ζηλανδίας.

Δείτε το βίντεο: