Ευαγόρας Ιωάννου από MasterChef: H πικρία για την αντιμετώπιση των κριτών και το εστιατόριο… κονσέρβας!
Reality TV

Ευαγόρας Ιωάννου από MasterChef: H πικρία για την αντιμετώπιση των κριτών και το εστιατόριο… κονσέρβας!

Ευαγόρας Ιωάννου από MasterChef: H πικρία για την αντιμετώπιση των κριτών και το εστιατόριο… κονσέρβας!

“Εμένα το μεγαλύτερό μου πρόβλημα δεν ήταν η… επέκταση που πήρε το θέμα της κονσέρβας”, δήλωσε

Ο Ευαγόρας Ιωάννου που πήγε στην οντισιόν του MasterChef για να μαγειρέψει φασόλια σε κονσέρβα και κόπηκε από τους κριτές μίλησε στο Happy Day για την εμπειρία του.

Ο διαγωνιζόμενος που προσπάθησε να μπει για δεύτερη φορά στο reality μαγειρικής, μίλησε για την εμπειρία του, αναγνωρίζοντας την αστοχία του.

https://streamable.com/8q9ja

“Ήμουν τόσο πικραμένος”

“Για να λέμε και τους στραβού το δίκιο, τους κανόνες τους παίρνεις από την αρχή”, δήλωσε.

“Εμένα το μεγαλύτερό μου πρόβλημα δεν ήταν η… επέκταση που πήρε το θέμα της κονσέρβας”, τόνισε και εξέφρασε την πικρία του ότι κρίθηκε για κάτι που τελικά δεν μπήκε στο πιάτο του.

Παράλληλα, μίλησε για τον κολλητό του ήταν ο διαγωνιζόμενος που έγλυψε το κουτάλι.

“Ήμουν τόσο πικραμένος”, δήλωσε ακόμα ο Ευαγόρας, ενώ τόνισε: “Προτιμούσα να με είχαν κόψει από την αρχή”.

Ο Χάρης Χριστόπουλος πάντως του πρότεινε να ανοίξει εστιατόριο κονσέρβας στην Κύπρο και να σερβίρει μόνο φαγητά από κονσέρβες, διότι από αυτές έγινε γνωστός!

“Εξαρτάται”, απάντησε για το αν θα πήγαινε και για τρίτη φορά στο MasterChef.

https://streamable.com/9f9s0