Εβελίνα Σκίτσκο: “Το περίμενα ότι οι άλλες δεν είχαν καλή άποψη για μένα”
Reality TV

Εβελίνα Σκίτσκο: “Το περίμενα ότι οι άλλες δεν είχαν καλή άποψη για μένα”

Εβελίνα Σκίτσκο: “Το περίμενα ότι οι άλλες δεν είχαν καλή άποψη για μένα”

Το μεγάλο φαβορί για τον τελικό του GNTM, Εβελίνα Σκίτσκο ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου και μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι, την κόρη της και για τις κόντρες με τις άλλες παίκτριες.

Οι παρουσιαστές την ρώτησαν πρώτα από όλα για την κόρη της, η οποία είναι σχεδόν ενός έτους. “Όταν την πρωτοείδα δεν έκλαψα. Δε με αναγνώρισε στην αρχή. Θύμωσα αλλά μετά με κατάλαβε. Ήμουν κλεισμένη 2 εβδομάδες, δεν ήθελα να δω κανέναν άλλον εκτός από την κόρη μου”, είπε η Εβελίνα για την πρώτη της συνάντηση μετά από τους μήνες παραμονής της στο σπίτι του GNTM.

Οι κόντρες με τις άλλες παίκτριες

Η συζήτηση όπως ήταν φυσικό ήρθε και στο θέμα της κόντρας που είχε με αρκετές παίκτριες. Μετά την προβολή του βίντεο με τα όσα της καταλόγιζαν οι κοπέλες μέσα στο σπίτι, η Εβελίνα Σκίτσκο δε φάνηκε να ξαφνιάζεται. «Περίμενα ότι δεν είχαν πολύ καλή άποψη για μένα. Ήξερα ότι κάτι πάει λάθος. Μου φάνηκε όμως πολύ περίεργο γιατί δεν ανταλλάζαμε πολλές κουβέντες για να μου κάνουν τόση κριτική», είπε.

«Επειδή γενικά μέσα στο σπίτι προσπαθούσα να είμαι λίγο στο δωμάτιό μου, δεν προσπαθούσα να δεθώ με άλλα κορίτσια, αυτό μπορεί να μην τους άρεσε, το ότι ήμουν απόμακρη και κοιτούσα τη δουλειά μου», εξήγησε.

«Είχα πάει στο παιχνίδι καθαρά για δουλειά», τόνισε η Εβελίνα. Σε ερώτηση εάν έχει δεχτεί προτάσεις για δουλειά, απάντησε θετικά αλλά δήλωσε ότι δεν ξέρει ακόμα τι θα κάνει.

Δείτε και το σχετικό βίντεο: