Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Τριαντάφυλλο: «Του αρέσει να ανακατεύει την τράπουλα»
Reality TV

Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Τριαντάφυλλο: «Του αρέσει να ανακατεύει την τράπουλα»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Τριαντάφυλλο: «Του αρέσει να ανακατεύει την τράπουλα»

Τι είπε για τα ζευγάρια στο Survivor και το τεστ εγκυμοσύνης της Μαριαλένας

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor, τα ζευγάρι που έχουν δημιουργηθεί και τον Τριαντάφυλλο.

Σχολιάζοντας αρχικά, το τεστ εγκυμοσύνης της Μαριαλένας είπε: «Δεν ξέρω τι έχει συμβεί γιατί κι εγώ είχα περάσει το ίδιο πρήξιμο που έχουν όλες οι γυναίκες στο Survivor. εμένα ο γιατρός μου όταν είχε αρχίσει αυτό το φούσκωμα και το πρήξιμο μου είπε “Στο Survivor είσαι δεν θα έχεις περίοδο. Αυτός είναι ο λόγος που πρήζεσαι”. Δεν ξέρω γιατί της είπαν της κοπέλας να κάνει τεστ εγκυμοσύνης. Θα έπρεπε να το ξέρουν οι γιατροί ότι όλες οι γυναίκες μετά τους δυο πρώτους μήνες πρήζονται».

Πώς βλέπει την είσοδο νέων παικτών στο ριάλιτι; Θεωρεί ότι επηρεάζουν τις εξελίξεις; «Σίγουρα. Είναι αυτό που έχει κάνει να χαθεί η μαγεία του», είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Στην ερώτηση ποιους θεωρεί πιο ιντριγκαδόρους είπε: «Τον Τριαντάφυλλο. Του αρέσει να ανακατεύει την τράπουλα. Τον James, τον Νίκο Μπάρτζη και τον Αλέξη Παππά».

Για τα ζευγάρια που έχουν δημιουργηθεί είπε: «Το να δημιουργηθεί κάτι και να εξελιχθεί μετά το έχω ζήσει κι εγώ στο πετσί μου. Είναι άδικο, όταν υπάρχουν άνθρωποι έξω να υπάρχει όλο αυτό και να τους δείχνουμε με το δάχτυλο και να λέμε είναι ζευγάρι ή δεν είναι. Καλό θα είναι να μην δίνουμε δικαιώματα. Μετά από μερικούς μήνες, όμως, ξεχνάς τις κάμερες και μια αγκαλιά μπορεί να θεωρηθεί ερωτική, ακόμη κι όταν είναι φιλική.

Τέλος, για την απομόνωση του Τριαντάφυλλου και τους συμπαίκτες του που δεν του δίνουν φαγητό είπε: «Το θεωρώ τραγικό. Είναι πολύ άσχημο αυτό που γίνεται. Είσαι σε ένα παιχνίδι επιβίωσης που πεινούν όλοι και είναι απάνθρωπο».

https://streamable.com/t33jmr