Έξαλλος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος: “Πάρε το πιάτο σου και πήγαινε πίσω!”
Reality TV

Έξαλλος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος: “Πάρε το πιάτο σου και πήγαινε πίσω!”

Έξαλλος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος: “Πάρε το πιάτο σου και πήγαινε πίσω!”

Ποιος παίκτης έκανε τον κριτή να "βγει από τα ρούχα του" και ποιοι είχαν τα χειρότερα πιάτα στο τεστ δημιουργικότητας;

Μπορεί ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος να είναι ο χιουμορίστας της παρέας των τριών κριτών, σήμερα όμως αποφάσισε να δείξει τα “δόντια” του όταν ένιωσε ότι αμφισβητήθηκε από τον Ηλία.

Οι κάμερες κατέγραφαν τον παίκτη σε όλη τη διάρκεια της κρίσης των πιάτων να κουτσομπολεύει και να προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του ότι έκανε μια καλή προσπάθεια φτιάχνοντας ένα γλυκό, παρά το ότι δεν έχει πείρα.

Όταν οι κριτές του είπαν ότι το πιάτο του δεν είχε δημιουργικότητα, τότε εκείνος αποφάσισε να “βγάλει γλώσσα” ότι μέσα σε 45 λεπτά δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω, κάνοντας τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο σχεδόν να εκραγεί.

Έτσι τον “έβαλε στη θέση του” εξηγώντας του ότι δεν βάζει εκείνος τους κανόνες του παιχνιδιού και ότι μόνο οι κριτές έχουν τον ρόλο να τους ορίζουν αλλά και να κάνουν κριτική προκειμένου στο τέλος να αναδειχτεί ο καλύτερος.

Στην προσπάθειά του ο Ηλίας να ψελλίσει κάτι για να μπαλώσει τα πράγματα έκανε τον κριτή να θυμώσει περισσότερο και σε έντονο ύφος να του πει “Πάρε το πιάτο σου και πήγαινε πίσω!”.

https://streamable.com/tibrd

Τα καλύτερα και τα πολλά χειρότερα πιάτα

Όπως λέει και η λαϊκή ρήση, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος “του τη φύλαγε” του Ηλία και δεν έμεινε μόνο στο “μάλωμα” όταν παρουσίασε το πιάτο του αλλά και στην επόμενη φάση του τεστ δημιουργικότητας.

Πρώτα αναδείχτηκαν τα τρία καλύτερα πιάτα, αυτό της Ντέμης, του Σταύρου και του Δημήτρη. Το καλύτερο ήταν για άλλη μια φορά αυτό του Σταύρου ο οποίος θα ξαναγίνει αρχηγός ομάδας στην επόμενη δοκιμασία.

Το πλεονέκτημά του είναι ότι κερδίζει την ασυλία στην ομαδική που έρχεται και ένα ακόμα που οι κριτές θα του ανακοινώσουν αργότερα.

Οι κριτές κατόπιν φώναξαν μπροστά τα χειρότερα πιάτα που ήταν πολλά: Τζον, Διονύσης, Ηρακλής, Γιώργος, Ηλίας και Ιωάννης.

Μάλιστα ο Ιωάννης πήγε μπροστά χωρίς να τον φωνάξουν γιατί ήξερε ότι το γλυκό του δεν ήταν καλό. Και όντως ήταν ο πρώτος προτεινόμενος για τη δοκιμασία αποχώρησης.

https://streamable.com/r3oix

Στην συνέχεια ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποφάσισε να κάνει το δεύτερο “μάθημα” στον Ηλία περί κανόνων, αναγκάζοντάς τον να παραδεχτεί ότι είχε άδικο που ξέσπασε, προτού του πει να πάει στον εξώστη και ότι δεν κινδυνεύει.

“Αντιλαμβάνομαι ότι σε αρκετούς υπάρχει η τάση να κρίνουν. Εδώ όμως το διαδικαστικό και τη ροή του παιχνιδιού την κανονίζουμε εμείς. Όταν αυτό τελειώσει όποιος θέλει εκεί έξω αυτό που υποστηρίζει εδώ να το υποστηρίξει στην πράξη, μαγειρεύοντας κάπου. Μέχρι τότε αυτόν τον ρόλο εδώ τον έχουμε αναλάβει εμείς”, του είπε ο σεφ Κουτσόπουλος.

Οι επόμενοι δύο προτεινόμενοι ήταν ο Τζον και ο Ηρακλής που είχαν τις χειρότερες προσπάθειες.

Ο Ιωάννης ρωτήθηκε αν θα κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας (που σημαίνει ότι ένας από τους Γιώργο και Διονύση θα βρεθεί προτεινόμενος) και ζήτησε από τους κριτές να τους απαντήσει λίγο πριν από τη δοκιμασία αποχώρησης.

https://streamable.com/wjq2u