Fame Story: 11 ταλέντα που γνωρίσαμε μέσα από την Ακαδημία και άφησαν εποχή
Reality TV

Fame Story: 11 ταλέντα που γνωρίσαμε μέσα από την Ακαδημία και άφησαν εποχή

Fame Story: 11 ταλέντα που γνωρίσαμε μέσα από την Ακαδημία και άφησαν εποχή

Η μουσική Ακαδημία ανοίγει ξανά τις πόρτες της και εμείς θυμηθήκαμε τους τραγουδιστές που ξεχώρισαν από τους πρώτους κύκλους

Το Fame Story επιστρέφει ανανεωμένο ξανά μετά από 17 χρόνια απουσίας και η αδημονία όλων έχει χτυπήσει το κόκκινο.

Και πώς όχι αφού πρόκειται για ένα από τα πιο επιτυχημένα talent shows που πέρασαν ποτέ από την Ελλάδα και μέσα από το οποίο βγήκαν πολλοί από τους αγαπημένους τραγουδιστές που θαυμάζουμε σήμερα στην πίστα.

Η μουσική Ακαδημία ανοίγει ξανά τις πόρτες της αυτή τη φορά στο Star και με την υπογραφή του ενός και μοναδικού Νίκου Κοκλώνη.

Ο μετρ της ψυχαγωγίας ανέλαβε το πρότζεκτ και το μόνο σίγουρο είναι ότι η υπογραφή του εγγυάται μοναδικό υπερθέαμα.

Με αφορμή την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του διαγωνισμού εμείς θυμηθήκαμε 11 ταλαντούχα ονόματα που πέρασαν από το θρυλικό talent show.

Κωνσταντίνος Αργυρός

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις. Συμμετείχε στο Fame Story 3 το οποίο ξεκίνησε  στις 10 Οκτωβρίου 2004 και ολοκληρώθηκε στις 3 Απριλίου 2005 με νικητή τον Περικλή Στεργιανούδη. Μπορεί να μην κέρδισε την πρώτη θέση, εξελίχθηκε όμως σε έναν από τους πιο δημοφιλείς τραγουδιστές και το όνομά του ανήκει στα πλέον πρωτοκλασάτα της πίστας.

Νίνο

Από τα 16 του άρχισε να τραγουδά ο Νίνο και το Fame Story 1 ήταν η μεγάλη ευκαιρία που έψαχνε για να κυνηγήσει το όνειρό του. Παρότι δεν κέρδισε είναι ένα από τα πιο λαοφιλή ονόματα που πέρασαν από το παιχνίδι με τραγούδια που άφησαν εποχή.

Μάρω Λύτρα

Μας συστήθηκε μέσα από το Fame Story 2 και μετά τον διαγωνισμό κυκλοφόρησε πολλές επιτυχίες αλλά δεν άργησε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Πλέον, ζει μόνιμα στον Καναδά, έχει κάνει τη δική της οικογένεια και εργάζεται ως νοσοκόμα σε Νοσηλευτικό Ίδρυμα της περιοχής.

Κώστας Καραφώτης

Από τους πιο αγαπητούς παίκτες που πέρασαν από το Fame Story 2 είναι ο Κώστας Καραφώτης. Για χάρη της μουσικής άφησε την Ιατρική και έκτοτε έχει διαγράψει μία αξιοζήλευτη πορεία στον χώρο.

Θάνος Πετρέλης

Μπήκε στο Fame Story 2 και σίγουρα δεν περίμενε τη μεγάλη επιτυχία που θα γνώριζε τα επόμενα χρόνια.

Με τη λαϊκή του φωνή ξεχώρισε απευθείας, ο κόσμος τον λάτρεψε και η καριέρα του απογειώθηκε με το πρώτο του σουξέ «Το αίμα μου (είχε το χρώμα του ουρανού)» με την υπογραφή του Φοίβου.

Γιώργος Λιανός

Και ο Γιώργος Λιανός έλαβε μέρος στο Fame Story 3 και διέγραψε μία άκρως επιτυχημένη πορεία στο τραγούδι πριν τον κερδίσει… η παρουσίαση. Ο τραγουδιστής δοκιμάστηκε ως παρουσιαστής του Survivor μετά την αποχώρηση του Σάκη Τανιμανίδη και ο χρόνος έδειξε ότι ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Καλομοίρα Σαράντη

Ποιος δεν θυμάται τη χαριτωμένη Ελληνοαμερικανίδα που με τα νάζια της έκανε την Ακαδημία να παραμιλά; Το γλυκό κορίτσι του Fame Story 2 ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου και ακολούθησαν πολλά hits αλλά και μία εντυπωσιακή εμφάνιση στην Eurovision του 2008 κατακτώντας με το «Secret Combination» την τρίτη θέση.

Ραλλία Χρηστίδου

Το ταλέντο της Ραλλίας Χρηστίδου δεν άργησε να φανεί στο Fame Story 2 ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση αφού το φαινόμενο Καλομοίρα σάρωσε τα πάντα στην ψηφοφορία.

Η Ραλλία μετά το παιχνίδι συνέχισε σε έντεχνα – ροκ μονοπάτια ωστόσο λίγα χρόνια αργότερα εγκατέλειψε το μικρόφωνο και έπιασε θέση στα έδρανα της Βουλής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Νότης Χριστοδούλου

Ο Νότης Χριστοδούλου κέρδισε το πρώτο Fame Story ωστόσο η παρουσία του στον χώρο του τραγουδιού δεν κράτησε πολύ. Συμμετείχε σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές με τελευταία το «Δέστε τους» με τον Νίκο Μουτσινά αλλά στο τέλος αυτό που τον κέρδισε ήταν η μεγάλη του αγάπη για το interior design.

Λεωνίδας Μπαλάφας

Ένα από τα πιο εναλλακτικά ταλέντα που πέρασαν από τη μουσική Ακαδημία. Ο Λεωνίδας Μπαλάφας κέρδισε με το ξεχωριστό του ύφος τις εντυπώσεις και ήταν αυτός ο νικητής του Fame Story 4.

Όλα αυτά τα χρόνια είναι ενεργός με μεγάλες επιτυχίες στην έντεχνη σκηνή αλλά προτιμά να κινείται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Γιώργος Χρήστου

Τον Γιώργο Χρήστου τον γνωρίσαμε από την συμμετοχή του στο Fame Story 2 αλλά σήμερα έχει αφήσει πίσω του τις πίστες και δραστηριοποιείται ως επιχειρηματίας στην περιοχή του Βόλου.

Αν θέλεις και εσύ να δηλώσεις συμμετοχή στο ανανεωμένο Fame Story κλίκαρε εδώ