Fame Story (13/11): Ο παλιός είναι αλλιώς! Η Ελένη Χατζίδου κάνει έκπληξη στους σπουδαστές!
Reality TV

Fame Story (13/11): Ο παλιός είναι αλλιώς! Η Ελένη Χατζίδου κάνει έκπληξη στους σπουδαστές!

Fame Story (13/11): Ο παλιός είναι αλλιώς! Η Ελένη Χατζίδου κάνει έκπληξη στους σπουδαστές!

H παλιά παίκτρια του Fame Story, τραγουδίστρια και παρουσιάστρια πλέον μπαίνει στη μουσική ακαδημία

Άλλο ένα επεισόδιο Fame Story έρχεται απόψε (13/11) στις 23.00 στο Star με μία σπέσιαλ καλεσμένη από τα παλιά, την Ελένη Χατζίδου.

Οι σπουδαστές επιστρέφουν στην Ακαδημία, μετά το ανατρεπτικό 7o Fame Story Live (Παρασκευή 10/11), με τον Νίκο Κοκλώνη, που μας χάρισε μια ακόμα μοναδική βραδιά, με πολλές εκπλήξεις, μεγάλη αγωνία, τραγούδια που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία, θεαματικά acts και ξεχωριστή καλεσμένη την αγαπημένη Χριστίνα Μαραγκόζη.

Τι θα δούμε απόψε 13/11 στο Fame Story;

Το ταξίδι του Fame Story ολοκληρώθηκε για τον Μάριο Ματιανό, ο οποίος μαζεύει τα πράγματα του και αποχωρεί.

Οι δίδυμοι Danny και Victor εκφράζουν το παράπονό τους, επειδή δεν τους ψήφισε το κοινό. Η Μαίρη Τσαβαλιά τους ζητάει να μιλήσουν, σχετικά με το γεγονός ότι δεν τους στήριξε στο Live για το θέμα με τους καλεσμένους, αλλά εκείνοι απορρίπτουν την πρότασή της.

Το επόμενο πρωί, η Διευθύντρια της Ακαδημίας, Ηρώ, έρχεται για την καθιερωμένη αξιολόγηση του Live, λέγοντας στον Φειδία Ηροδότου ότι ήταν καλός, αλλά «δεν πέθανε κιόλας». Η Μαίρη είναι πολύ στενοχωρημένη με την απόδοσή της. Η κόντρα τον διδύμων και της Αριστέας Αλεξανδράκη συνεχίζεται, με την Αριστέα να πιστεύει ότι δεν ήταν ειλικρινείς όταν της ζήτησαν συγγνώμη κατά τη διάρκεια του Live.

Στη συνέχεια, γίνεται η ψηφοφορία για την καλύτερη εμφάνιση του Live και η ανακοίνωση των υποψηφίων προς αποχώρηση. Τέλος, γίνεται η ανάθεση των τραγουδιών για το επόμενο Fame Story Live, την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, που επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στους σπουδαστές!

Η πάντα χαμογελαστή, αυθόρμητη και λαμπερή Ελένη Χατζίδου, μπαίνει στην Ακαδημία του Fame Story με κέφι και ενθουσιασμό! Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Breakfast@Star, παλιά παίκτρια του Fame Story, συζητά με τους σπουδαστές και μοιράζεται μαζί τους, με τη χαρακτηριστική αμεσότητά της, ιστορίες για τον Παντελή Παντελίδη και τη συνεργασία τους, αλλά και πως γράφτηκε το τραγούδι «Χειρότερα», που σημείωσε τεράστια επιτυχία!

Δείτε εδώ το trailer Fame Story της Δευτέρας 13.11.23: